Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 hónap után várom, hogy elvegyen. Valaki hasonló szituban?
8 hónap múlva meg a válást fogod várni.
Hova ez a rohanás? Én is tudtam első pillanatban, hogy a férjem az igazi, de azért erről meg is győződtünk, mielőtt összeházasodtunk volna.
Én is vártam. Na nem 4 hónap után. Először talán 2 év után éreztem, hogy szeretném ha elvenne, de úgy voltam vele nem kell sietni. Aztán vártam 3 év után is, egyszer csak eljegyzett, de azóta is várok. Vártam a 4. évben, az 5. évben. Már nem várom. Már a gyűrűt sem hordom.
Nekem teljesen megfelelt volna az élettársi kapcsolat, nem vágytam volna házasságra. De annyira szépen mondta, nem is egyszer, hogy minden álma, hogy a felesége legyek és babánk legyen. Megszerettem én is a gondolatot, elkezdtem én is tervezgetni. És vártam... és vártam... már így a 6. évben nem várok. Most is mondogatja, hogy a nyáron esküszünk és milyen szép nap lesz stb. De én már azt mondom, hogy nem szeretnék hozzá menni. Tavaly nyáron is esküdni akart, előtte lévőn is. Mitől más ez a nyár?
Volt egy majdnem 7 éves kapcsolatom ezt megelőzően eljegyzéssel együtt, a gyűrűt nem nagyon hordtam és ott nem vágytam házasságra.
1 hónap után költöztünk össze.
4 hónap? :)
Nekem 4 év együttélés után kérte meg a kezem! Soha nem vártam vagy célozgattam rá, és ez volt a jó.
Összecsiszolódtunk, úgy gondoltuk, hogy okés tudunk együtt élni és együtt is akarunk élni.
Az anyósom volt ilyen kapkodó :) 3 hónap járás után férjhez ment, 4 éves házassági évfordulójukra kimondták a válást...ott maradt 2 picivel. S hány ilyen van még akit ismerek.
Nem kell kapkodni. Előbb meg kell ismerni a másikat, hogy a hétköznapokban a rózsaszín fellegek elmúltával is valóban képesek vagytok egymást tisztelni és szeretni.
okéé, én meg sem merek szólalni, hogy most leszünk három hónaposak, de minden kész van már 90%-ban, amit meg lehet tervezni az esküvőre... :) ÉS hihetetlen, de ő is tervezget folyamatosan, és tárja elém az ötleket...
márcsak azt várjuk, hogy egy év múlva hazahúzzak külhonból :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!