Romaniaban legalis 14 eves lanyal lefekudni?
Figyelt kérdés
el akarjuk a baratnommel vesziteni a szuzesseguk, en 15 vagyok o 14.. es nem tudom hogy legalis e ..2011. ápr. 24. 15:48
4/25 anonim válasza:
Én vagyok a hülye.BOCSI. nemtom mennyi Romániába.
6/25 anonim válasza:
de te is fiatalkorú vagy, botrány tudtommal akkor lenne, ha
- felnőttként kihasználnád, és feljelentene
- védekezés nélkül gyereketek születne
7/25 anonim válasza:
Magyarországon sem 16. 14 év alatt büntetik, de csak ha a partner is 14 éven felüli, mert akár beleegyezéssel történt, akár nem, liliomtiprásnak minősül. A lány 14, tehát a mi törvényeink szerint legális. És bár nem tudom, Romániában mi a korhatár, megkockáztatom, hogy nem a bíróságon, közjegyző jelenlétében akarjátok megejteni a dolgot. :) Ez esetben pedig édes mindegy az a pár év. :)
8/25 anonim válasza:
Ennyi idősen még k.rvára nem kéne.
Amúgy meg honnan a p.csából tudjuk, ez egy magyar honlap, nem román?
9/25 anonim válasza:
Tökmind1 h. ott mennyi, Magyar állampolgár vagy, így a MAGYAR jogszabályok vonatkoznak rád akkor is, ha a világ másik felére mész dugni!!!
10/25 anonim válasza:
igen, agyar honlapo de mivel internet mindehol van a vilagban romaniabol is szoktak nezni emberkek ezt a siteot. En pl romaniai vagyok de megis magyar siteokon jarkalok.
De amugy elemrnem fogadni, hogy te is fent vagy facebbokon pedig az nem magyar site. nah mi a fa*z?
okosat mondtal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!