Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Könnyűvérű vagyok ha a harmadi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Könnyűvérű vagyok ha a harmadik randin lefeküdtem a sráccal? Többi lent 27/L

Figyelt kérdés
Egy házibuliban megismertem egy 34 éves srácot, majd az azt követő buliban (full részeg voltam) csókolóztunk. Másnap írt, utána másfél hónapig minden nap chateltünk kb egész nap, majd ismét találkoztunk, egyszer csak egy-két órácskára, az autómban ültünk, a végén volt csak egy szájrapuszi, majd rá egy hétre találkoztunk nála otthon, főzőcskéztünk, beszélgettünk (kb 5-6órát ültem nála) és csak az utolsó egy órában volt csók. Egy hétre rá megint találkoztunk, és lefeküdtem vele. Ismét egy hétre rá találkoztunk s mondta hogy a múltkor megleptem mert nem számitotta h lefekszek vele. Szerintetek könnyűvérűnek tart?
nov. 22. 22:56
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
56 szavazat
1 2 3 4 5
 1/41 Fragments of Fantasy ***** válasza:
75%
Nem hiszem, hogy annak tartana. De az amúgy is álszent dolog lenne tőle.
nov. 22. 23:03
 2/41 anonim ***** válasza:
41%
szerintem nem számít...ne reklámozd
nov. 22. 23:07
 3/41 anonim ***** válasza:
86%
Nem. Felnőtt emberek vagytok és hónapok óta ismerkedtek, ha jól értem.
nov. 22. 23:07
 4/41 anonim ***** válasza:
47%
Ez rengeteg idő. Én több lánnyal is első talin lefeküdtem
nov. 22. 23:12
 5/41 anonim ***** válasza:
30%
Másfél hónap? Hát eddig nem várnék senkire :D
nov. 22. 23:17
 6/41 anonim ***** válasza:
94%

"s mondta hogy a múltkor megleptem mert nem számitotta h lefekszek vele. Szerintetek könnyűvérűnek tart?"

Attól nem lepődött meg, hogy ő lefeküdt veled? Ő akkor mi??

Ezt a f^szságot nem fogom megérteni soha...

Megtörtént? Megtörtént.

Ott voltál, ott. Ő ott volt? ő is ott volt. Könnyűvérű... Édes jó Istenem. Mennyi bűntudat pár perc miatt. Nyugodjatok màr le az Isten szerelmére, akik ilyen kérdéseket tesztek fel. Szeretettel...

nov. 22. 23:47
 7/41 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem irni, hogy nem lakunk ugyanazon a településen. 60km-re lakunk egymastol
nov. 23. 00:09
 8/41 anonim ***** válasza:
90%

Nem.

Ember vagy, nő vagy. Jól esik és kész. Nem ezen múlik.

nov. 23. 00:16
 9/41 anonim ***** válasza:
23%
Ribizlinek tart
nov. 23. 01:03
 10/41 anonim ***** válasza:
18%
"Egy házibuliban megismertem egy 34 éves srácot, majd az azt követő buliban (full részeg voltam) csókolóztunk." Igazi minőségi nőcske vagy!
nov. 23. 01:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!