Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miként hívjam el randizni, ha tetszem neki, de nehezen kezeli, hogy van egy gyerekem?:)
Sziasztok.
27 éves férfi vagyok, a problémám pedig az lenne, hogy van egy 23 éves, okos, ambíciózus, aranyos, gyönyörű, szőke hajú, zöld szemű Lány, akinek nagyon tetszem (barátai mondták) és ő is nagyon tetszik nekem.
A nagy probléma viszont, hogy számára hatalmas gond, hogy nekem van egy kislányom. Nem igazán tudja hova tenni, és saját gyereket sem szeretne, úgyhogy számára is szinte probléma, hogy ennyire tetszem neki.
Ritkán találkozunk, de amikor egy összejövetelen igen, akkor mindenki szerint érezni köztünk a kémiát.
Viszont így, hogy nem akar saját gyereket, illetve az én gyerekem számára egy nehéz dolog, nem tudom, mit tegyek. Nekem szimpatikus, én is az vagyok neki, viszont ha ennyire elfogadhatatlan neki, nek tudom, mit is írhatnék vagy mondhatnék neki, aminek hatására hátha tenne egy próbát. Szerintetek? Mi a véleményetek? Köszi előre is :)
"De nem a 23 éves lánykával fogod ezt megtenni. Úgyhogy olyan nő után kell nézni aki képes elfogadni, hogy az első helyet meg kéne osztani."
37 évesként írtam a 25-ös válaszom, szóval nem tudom, sokan miért jönnek a korral. Minél öregebb vagyok, annál inkább biztos vagyok benne, hogy nem akarom senki gyerekét, és ha nem lehetek első (ahogy nekem is az a másik - nem kérek többet, csak amit én is adok), akkor inkább maradok egyedül.
30.
Figyelj, nem leszek álszent, valószínűleg ha nem lenne gyerekem, van rá esély, hogy máshogy gondolnám, de jelenleg úgy vagyok vele, hogy még optimálisabb is lenne, hogy akivel ismerkedem, van gyereke. Nem szégyen bevallani, ha zavar, de engem őszintén nem zavar, ha a másiknak van. :)
31.
Teljesen igazad van, azt kell mondanom (sajnos :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!