Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiznátok úgy hogy a férfi 60 kmnyire lakik? Elvileg neki sincs kocsija. Van 2 kicsi gyerekem, neki egy nagyobb gyereke van. A gyerekek egyszer nálam (2-3napot) egyszer az apjuknál vannak (2-3 napot).
Ez így működhet, habár egy fontos körülményt nem írtál le: A két település között milyen a tömegközlekedés? Van-e közvetlen vonat vagy busz, azok milyen gyakran járnak, mennyi a menetidő?
És még valamin sok múlik: A volt párod mennyire megértő? Pl. elfogadná-e, hogy időnként, amikor szabadnapod van, ő legyen a gyerekekkel csupán azért, hogy te el tudj utazni egész napra ehhez a férfihoz (vagy ő tehozzád) és a gyerekek nélkül együtt tudjatok lenni? Vagy szüleid, egyéb rokonaid lennének-e időnként egy napot a gyerekekkel?
Értem.
Nem lesz könnyű, mondjuk kicsit nehezebb lesz, mint a helyben lakó exeddel.
A gyerekeid apját rohadtul nem értem. Bármikor becsajozhat ő is, és akkor ugyanebben a helyzetben lesz. Én biztos direkt rugalmas lennék, hogy mire nekem lesz rá szükségem, már meglegyen az együttműködés alapja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!