Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randiznátok úgy hogy a férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiznátok úgy hogy a férfi 60 kmnyire lakik? Elvileg neki sincs kocsija. Van 2 kicsi gyerekem, neki egy nagyobb gyereke van. A gyerekek egyszer nálam (2-3napot) egyszer az apjuknál vannak (2-3 napot).

Figyelt kérdés
A munkám miatt. Heti 3,4 napot dolgozok 12 órában. A férfi egyik héten reggeles,a másik héten délutános,8 órában. Nem tudom hogy így milyen gyakran tudnánk találkozni.
2023. ápr. 19. 18:49
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Amikor szabadnapod van és van kedve.
2023. ápr. 19. 18:55
 2/17 anonim ***** válasza:
85%
Én nem,ez így nagyon problémàs.
2023. ápr. 19. 18:57
 3/17 anonim ***** válasza:
58%
Nem is gondolkodnék rajta. Kérdésr se írnék ki. Nekem már szűrésen van a távolság is. Nem kellenek olyanok akik az orszag minden pontjára akarnának kötetlen kapcsikat.
2023. ápr. 19. 19:00
 4/17 anonim ***** válasza:
60%

Ez így működhet, habár egy fontos körülményt nem írtál le: A két település között milyen a tömegközlekedés? Van-e közvetlen vonat vagy busz, azok milyen gyakran járnak, mennyi a menetidő?

És még valamin sok múlik: A volt párod mennyire megértő? Pl. elfogadná-e, hogy időnként, amikor szabadnapod van, ő legyen a gyerekekkel csupán azért, hogy te el tudj utazni egész napra ehhez a férfihoz (vagy ő tehozzád) és a gyerekek nélkül együtt tudjatok lenni? Vagy szüleid, egyéb rokonaid lennének-e időnként egy napot a gyerekekkel?

2023. ápr. 19. 19:03
 5/17 anonim ***** válasza:
36%
Dehogy működhet. Nem érdekelne egy ilyen.
2023. ápr. 19. 19:10
 6/17 A kérdező kommentje:
Van közvetlen busz,vonat a városába. Vonat pl fél óránként megy,kb 1 óra az út. Sajnos nem megértő a gyerekek apja,nehéz vele egyezkedni. Az exem pl 12 órában dolgozott,sokszor úgy találkoztunk hogy itt voltak a gyerekek. Persze nem mindig. Pl mikor szabadnapunk volt, oviban voltak. Ő közel lakott. Úgyhogy ebből a szempontból "nem számít". Sajnos a nagyszülők maximum pár órát vannak csak velük.
2023. ápr. 19. 19:12
 7/17 A kérdező kommentje:
Amikor kérdeztem tőle hogy szerinte milyen gyakran tudnánk találkozni, azt írta hogy:Megoldjuk majd
2023. ápr. 19. 19:17
 8/17 anonim ***** válasza:

Értem.

Nem lesz könnyű, mondjuk kicsit nehezebb lesz, mint a helyben lakó exeddel.

A gyerekeid apját rohadtul nem értem. Bármikor becsajozhat ő is, és akkor ugyanebben a helyzetben lesz. Én biztos direkt rugalmas lennék, hogy mire nekem lesz rá szükségem, már meglegyen az együttműködés alapja.

2023. ápr. 19. 19:24
 9/17 A kérdező kommentje:
A gyerekek apjának van valakije hónapok óta. A beosztásom miatt sajnos nekem elég kevés időm van hétvégén, neki jóval több. Így neki van ideje csajozni..
2023. ápr. 19. 19:30
 10/17 anonim ***** válasza:
37%
Megoldjuk majd,aha ez egy semmitmondó duma,és nem vàlasz,ez halott ügy....
2023. ápr. 19. 19:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!