Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiznátok úgy hogy a férfi 60 kmnyire lakik? Elvileg neki sincs kocsija. Van 2 kicsi gyerekem, neki egy nagyobb gyereke van. A gyerekek egyszer nálam (2-3napot) egyszer az apjuknál vannak (2-3 napot).
Figyelt kérdés
A munkám miatt. Heti 3,4 napot dolgozok 12 órában. A férfi egyik héten reggeles,a másik héten délutános,8 órában. Nem tudom hogy így milyen gyakran tudnánk találkozni.2023. ápr. 19. 18:49
11/17 Hans Pötterman válasza:
Ez sajnos nagy távolság. De egy próbát megér,hátha olyan fasza lesz minden hogy gyorsan összeköltöztök,de ez nagyon szerencsejáték.
13/17 anonim válasza:
En biztos, hogy nem, nem szeretem direkt bonyolitani az eletem. Azzal ismerkednek, akivel egy varosban elunk, lehetoleg kb 10 km-en belul.
14/17 anonim válasza:
Ilyen noname embert helyben is talalsz!
15/17 anonim válasza:
Nem is a 60 km, de hogy egyikőtöknek sincsen kocsija így nem egyszerű...persze milyen a közlekedés? Az se mindegy. Neki nagy a gyereke, könnyebben mozog mellőle. Igazából ha ismeri már a gyerekeid akkor lehet működne is akár. Délutános héten csak a hétvége van. Délelőttös Ő akkor meg amikor dolgozol csak az estéket töltenétek együtt, de még mindig ott a hétvége is.
Sztm jó szervezéssel akár még működhet is.
De kérdezz rá Ő hogy gondolja.
16/17 anonim válasza:
Hát ez nagyon nehezített terep, nagyon meg kellene, hogy érje. Nagyon jó pasi, nagyon jó ember, stb.
17/17 anonim válasza:
Túlságosan bonyolult lenne megoldani a talikat,randikat így nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!