Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
33 évesen(nőként) minimum hány évessel randiznátok? Volt egy párom aki 25 éves volt de nagyon gyerekes volt. Érdemes mondjuk minimum 28 évessel randizni? Persze tudom, egy 35 éves is viselkedhet gyerekesen.
31 vagyok, nálam 29 a határ, de ahhoz borzasztóan tökéletesnek kell lennie, hogy ne zavarjon a korkülönbség lefelé. 25 alá esély nincs, hogy menjek, nem is tudom neked hogy volt gyomrod hozzá, szexre sem oké.
Nem azért, mert gyerekesek, mert egy tinihez képest nem azok, nincsenek egy szinten, hanem mert 3 év már azért a mi korunkban is érződik. Látszani nem, láttam olyan 25 évest, aki vagy 5 évvel idősebbnek tűnt nálam, de érződni érződik.
Egy ÁTLAGOS 28 éves férfi keresi a nőt, akivel megállapodhat, pont, mint egy 35 éves nő.
Csak amíg az egyik feszes, hosszú combokban és karcsú derékban látja élete párját, a másik kiegyensúlyozott életvitelben, megbízható jellemben:D Szóval szerintem pont ugyanazt akarják, megállapodni, csak az értékrend más:)
2 éven belül rájön amúgy a 28 éves pasi, hogy a szerinte ideális alkat kevés, és 30-35 közt pont ott tart egy egészséges átlagos férfi és nő is. 40 felé szintén, elváltak és már nem akarnak kapcsolatot, mert herótjuk van a másikkal való együttéléstől, gondoktól és függetlenségre, gondtalanságra vágynak, ezért 40 körüli férfiak nem is megfelelőek 35 éves nő mellé. Ők egy utolsót akarnak dugni, amíg még lehet, vagy pár naiv azt hiszi mással kellemesebb lesz együtt családozni és gyorsan alapítanának még egyet. Nemtudom 40 felé a férfiak már nem.. 31 éves nőként 29-37ig tartom okénak, agglegények nem kellenek, akik későn érnek vagy csak ilyen az életfelfogásuk.. 38 évesen ne első családot akarjon alapítani, mert akkor valami gondja van, hogy elcsúszott.
Szerintem faszsàg maga a kérdés is.
Emberek vannak, jellemekkel. Én komolyabb voltam 25évesen, mint most 33évesen. Deal?
"25 alá esély nincs, hogy menjek, nem is tudom neked hogy volt gyomrod hozzá, szexre sem oké."
Csak mert téged sikerült be manipulálnia a hímsovi férfiakat által kreált társadalomnak, hogy ha 20 évvel idősebb palival összejössz az oke, de 2 évvel fiatalabbal már nem, hiszen a nőnek kell lenni a fiatalabbnak, attól még mi majd ugyanúgy dugjuk a fiatal fiúkat, te meg élvezd a ráncos testűeket, egészségedre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!