Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
33 évesen(nőként) minimum hány évessel randiznátok? Volt egy párom aki 25 éves volt de nagyon gyerekes volt. Érdemes mondjuk minimum 28 évessel randizni? Persze tudom, egy 35 éves is viselkedhet gyerekesen.
Figyelt kérdés
Volt akivel ismertem 45 éves volt ő meg komolytalan volt, eltűnt többször is. Úgyhogy tudom ez nem korfüggő de azért fontos a kor. Túl időssel (kb 48 felett) sem szeretnék ismerkedni. Azért tettem fel a kérdést mert gondolom kb 28 év alatt még nagyrészt gyerekesek lehetnek a férfiak. Jól gondolom?2023. máj. 13. 06:43
11/16 anonim válasza:
32 vagyok. 10-15 évvel idősebbek jöhetnek nálam szóba
12/16 anonim válasza:
Nekem személy szerint 1 évvel fiatalabb jöhet max szóba. Felfelé viszont maximum 10 év.
De abszolút nem mérvadó a kor sok embernél, 40 évest is ismertem aki sok dologban komolytalan volt.
13/16 anonim válasza:
18-24. Ne legyen komoly vagy koraven. N
14/16 anonim válasza:
Sajnos úgy vettem észre, hogy általában a nálam fiatalabb férfiak jelentősen éretlenebbek, így nem ismerkednék nálam fiatalabbal, minimum egykorú vagy idősebb az ideális, nagyobb az esélye, hogy érettebb. Persze előfordulhat fiatalabban is érett, meg idősebben is éretlen, de kisebb az esélye.
15/16 anonim válasza:
Nem jól gondolod és te sem vagy az érettség iskolapéldája, ha kor alapján ítélsz másokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!