Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok,20 felettiek. Egy 28 éves pasinak minimum milyen
legyen (anyagiakra gondoltam), mi az ami ha nincs neki ennyi
évesen, akkor soha nem jönnétek vele össze?
Na erre a kérdésnek a válaszaira kíváncsi vagyok. Mert nem hiszem, hogy egy kapcsolatot az anyagiak határoznak meg, sőt... 28/F
2014. márc. 29. 22:32
Minél drágább annál jobb!
Mindjárt jönnek a "nem a pénz a fontos" sablon szövegek! Ahogy ezen az oldalon már megszokhattuk!
2014. márc. 29. 22:34
3/21 A kérdező kommentje:
Sajnos szerintem fontos, pláne ha a nő 25 feletti és 5-6 éven belül szülni óhajt. Nem hiszem, hogy egy ....(új vagy hazsnált, milyen összegű)olyan pasival összejönnek, akinek nincs semmilye ennyi évesen. Csak mi az az, ami legyen neki?
Lehet butaságnak hangzik, de két dolog kell hozzá, hogy
egy nő melletted maradjon: Vagy zsíros bankszámla (abból
már futja kocsi, laptop, lakás, mindenre), vagy elkapod,
és úgy megdugod, mint még előtte soha senki. Utóbbi eset-
ben annyira már nem is számít a pénz :)
2014. márc. 29. 22:36
1-es voltam és nagyon rosszul közelíted meg a dolgot. Tapasztalat. Engem 2 kapcsolat tett tönkre és nincs semmit, ezek mind hosszú kapcsolatok voltak. Most megint a 0-ról kezdek felállni és van olyan nő akinek kellek! Még így is. Sőt a párom Édesanyja úgy jött össze a férjével, hogy a férfinek csak egy váltó ruhája volt. Hülyeséget kérdeztél, nem a éjszakában kell ismerkedni.
2014. márc. 29. 22:38
6/21 A kérdező kommentje:
Én nem tudom, csak azt, hogy nálunk egy nő, akinek lakása volt, csak úgy volt hajlandó összejönni egy nála 8 évvel fiatalabb 32 éves férfival, hogy a pasinak volt egy 5 éves VW Borája (a nőnek nem volt autója), illetve 3,5 millió a bankszámláján, amivel leszigetelték a nő lakását, új tetőt tetettek rá. Azóta a pasi is ott él, de neki ebbe be kellett szállnia.
7/21 A kérdező kommentje:
Tehát szerintem van az, hogy ha nincs legalább megtakarított 1,5-2 milliója ennyi évesen a pasinak, vagy legalább 1 milliós autója, akkor 10 ből 9 szer kosarat fog kapni, ha ez kiderül.
Értelemszerű hogy ha párkapcsolatban élsz, egy idő után a kereset közös és a kiadás is. Nem értem mi a gond. De nem hiszem azt, hogy nekem BMW-vel kéne mászkálnom, meg aktatáska pénzzel, hogy párom legyen. Ha megtalálod az igazit, akkor nem lesz a pénzkérdésből és az anyagiakból gond, sőt a közös célokat könnyebben is eléritek, de ehhez az igazi kell. 1-es voltam még mindig...
2014. márc. 29. 22:47
9/21 A kérdező kommentje:
Én csak azt tudom, hogy a párkapcsolatok 80%-át az anyagiak szokták megmérgezni, ha it mást mondanak, hogy a pénz nem fontos, akkor is ez van.
20 vagyok, ha lehet ne támadjanak le.
Nekem elég lenne, ha ennyi idő korban külön élne a szüleitől (nekem az is jó, ha csak egy normál méretű albérletben), laptop vagy számítógép alap, autóhoz nem ragaszkodom.
A necces pont: fizetése annyi legyen, hogy kuporgatás nélkül ki tudja fizetni az albérletet/lakás törlesztőrészletét és a számlákat, egyébként tudjon még enni is :)
2014. márc. 29. 22:52
Kapcsolódó kérdések: