Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, ha első randikon rámenősebb lennék, azazl ölelgetni, puszilgatni kezdeném a lányokat minimum és nem csak beszélgetésből állna a randi, akkor nagyobb eséllyeln kezdenének hozzám vonzódni szexuálisan és találkozni majd máskor is?
Szerintem igen. A tökösség többnyire nyerő.
25/N
Mindenképpen csajtól függ és a személyiségétől. Pl. ha egy amúgy ismeretlen pasi engem elkezdene puszilgatni meg ölelgetni az első randit, biz isten, hogy soha a büdös életbe nem hívnám vissza. Az, hogy megölel, oké, az, hogy átfogja a derekam, oké, hogy csókolózunk, oké, (feltéve persze, hogy nagyon bejön a srác), de a gyakorító képzővel nekem máris nem olyan szimpatikus egyik sem.
Egyébként ezzel a hatalmas tökösséggel meg csak óvatosan, mert ha a lány akarata ellenér kezded el fogdosni, az szexuális zaklatásnak minősül.
Nálam bukó lenne, ha valaki első randin ezt csinálná.
22l
"csak beszélgetésből állna a randi"
Én azt vallom, hogy csók nélkül nincs randi, szóval ez csak egy sima találkozó... :/
De tényleg... ha nem mutatod ki a csajnak, hogy tetszik neked, akkor szerinted ez jó érzés neki? Persze, hogy ilyenkor nem akar tovább ismerkedni! Ha barátkozni akarna, akkor azt nem ilyen találkozón képzeli el senki sem (nyilván van ilyen is, de most ne menjünk bele)... :/
Nem kell taktikázni, történjenek a dolgok SPONTÁN! :)
Nyilván nem muszáj csókolgatni, meg puszilgatni, de egy ölelés mindenképp belefér, meg "véletlen" érintések, flört, talán köszönéskor puszi... ilyenek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!