Mondjatok nekem olyan videókárytát aminek az ára nincs 18000ft felett és jó? Persze Pci Expresszes legyen és minimum 512-es vagy nagyobb
Figyelt kérdés
2011. máj. 14. 21:40
1/7 anonim válasza:
A memória mennyisége keveset jelent a grafikus teljesítménynél, de poersze számít, de igazából jobb gépeknéla biosból lehet hozzárendelni bármennyi memóriát a vga kártyához.
Ami számít az a Vga chip (processzor) órajele, és belső cashe tárolójának mérete, és hogy a grafikus busz hány bites. Ezek együttesen határozzák meg a kártya sávszélességét.
A kártya sávszélessége hiába nagy, ha mondjuk az alaplapé csak a töredéke, szóval minden függ mindentől.
2/7 anonim válasza:
ha nagy felbontással akar játsszani sokat számít a vram. amúgy hd 4850, vagy 4870 használtan nagyon megéri. az 1gb-os változatok
3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat! tisztában vagyok vele, hogy az órajel számít! Gondolkozom az Ati HD-n, de inkább Geforce-t szeretnék esetleg olyat és tudnátok nekem ajánlani.olyat ami nem fog elavultnak számítani pl. 1 év múlva.
2011. máj. 14. 22:13
5/7 anonim válasza:
egy hd4870 még mnidig visz szinte mindent fullon. 1 év múlva is megállja majd még a helyét és használtan megkapod ennyiért.
6/7 A kérdező kommentje:
okés! Köszönöm szépen! Akkor Ati HD lesz! :)
2011. máj. 15. 14:23
7/7 A kérdező kommentje:
Ezzel gta4-ezni tudnék?
2011. máj. 15. 14:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!