Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok,20 felettiek. Egy 28 éves pasinak minimum milyen legyen (anyagiakra gondoltam), mi az ami ha nincs neki ennyi évesen, akkor soha nem jönnétek vele össze?
10esnek:
Mégis mi a fenének éljen külön a szüleitől 28 évesen egyedül egy üres lakásban + pénzért fenntartva, ahol a kutya nem szól hozzá, ha otthon is elélhetne töredék összegből? Csak azért mert neked nem tetszik?
Én éltem egyedül, pedig nem vagyok 28. de k*va sz@r érzés egyedül lenni órákon keresztül egy lakásba este 8 kor, ahol senki sincs, és senki se szól hozzád.
Munka miatt vagyok egyedül egy albérletben, immáron 2 éve.
Volt egy munkatárs, aki itt lakott egy darabig, de most
épp külföldre távozott (remélem jó hosszú időre).
Nekem pl bejön, hogy egyedül vagyok, nem zavar senki, azt
csinálok, amit én akarok, akár az éjszaka közepén jöhet
hozzám bárki, dumálhatunk, iszogathatunk, nem kell senki-
hez sem alkalmazkodnom. És még véletlen sem kell senkinek
sem elszámolnom a dolgaimmal. Na ez a "kényelem" megfizet-
hetetlen :)
#15: "és ha egy milliomos pasi beállítana-akkor sem kellene"
:D Ezen olyan jót röhögtem!!!
28 éves pasi vagyok, de azért leírom a véleményem.
Szóval... 2 típusú nő létezik, legalábbis az eddigi tapasztalataim alapján. Az egyik, aki addig szeret, amíg van pénzed, el tudod vinni autóval ide-oda, tudod kényeztetni pénzügyi szempontból, tehát meg tudod venni neki, amire vágyik. Ez csak addig szép, amíg van miből, utána hirtelen rájön, h idő kell neki, vagy h nem élte ki magát, vagy egyéb indokkal, de lelép. És van a másik, akinek nem számít a pénzed, ha csak 1 üres pénztárcád van, semmid nincs, akkor is szeretni fog, mert azért szeret, aki vagy.
De hogy a kérdésre válaszoljak: Fél éve nincs bnőm, mostanában kezdtem el keresgélni, és úgy vettem észre, h nem árt, ha az embernek van autója. Mind1 milyen, csak legyen. Nekem sajna nincs. Ez valamiért manapság alapkövetelmény lett sokaknál.
Anyagiak szempontjából egy 25 feletti nő elvárja, h minimum 150-200k-s fizetésed legyen, ez kell neki a pénzügyi biztonsághoz. Én 110-et keresek, erre szokták azt mondani, h lehetne több, mert ennyiből sok mindent nem lehet kezdeni... Van saját lakásom, de ez a kutyát sem érdekli ahogy én látom általában. :D Azzal nem tudom elvinni nyaralni.. :)
Ettől függetlenül, az igazi társ az, aki nem elvárja az anyagiakat, hanem ő is hozzátesz, és közösen éritek el a céljaitokat. Szerencsére azért akadnak még ilyen lányok mostanság is. :)
25 éves nő vagyok.
Jelenlegi barátomnak nincs autója, amikor ismerkedtük egy percig nem jutott eszembe ez a kérdés, hogy van e autója, vagy milyen a lakása, szüleivel él e együtt.
Nem fontos a pénz. Legyen munkája, vagy törekedjen arra, hogy munkát szerezzen. Ne szórja el a pénzét mindenféle hülyeségre (pl. az utolsó 5000Ft-ból is még bulizni megy el). Persze, azt nem mondom, hogy nem esik jól néha egy-egy vacsorameghívás, vagy mozimeghívás, de ha neki nem futja rá, akkor meghívom én.
Értelmes (intelligens) legyen viszont! Ez szerintem sokkal fontosabb mint a pénz.
Nők és az elvárásaik... aztán csodálkoznak, hogy 30 évesen is egyedül vannak.
Szép új világ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!