Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiznátok egy fiatal anyukával,aki egyedül neveli a gyerekét ( pár éves gyerek) ?
Őszintén megmondom, hogy olyan kapcsolatot ahol összeköltözünk olyat nem tudnék elviselni.
néha okés a gyerek, néha rendben vannak a 3-mas közös programok is, de örülnék ha időnként lepasszolható lenne fél napra nagyszülőkhöz...
2x voltam már együtt gyerekkel rendelkező nővel azt hittem nem lesz gond...és el tudom fogadni de nem.
Te vagy a férfi, aki randizna az anyukával? Úgy értem, hogy a férfi oldal szülei konzervatívak és nekik lenne nehéz elfogadni a kisgyerekes anyukát, mint leendő családtagot?
Gondolom csak elmondanám a helyedben, hogy randizok egy nővel, akit nagyon kedvelek és van neki egy kicsi gyereke.
Ha a szüleid beleszólnak a párválasztásodba, az gáz. Ha befolyással tudnak rád lenni ezzel kapcsolatban, akkor a nő helyében vagy egyedül élnék tovább, vagy keresnék olyat, akinél ez nem gond.
10-es, ott segítek, ahol csak tudok!
8#
11
Nagyon fura vagy...😬
Kérdésre visszatérve "gyerekes ha gyerekesel" randizik abból nem lehet gond. Szerintem jobban meg is értik egymást.
De én nem kezdenék kisgyerekes anyával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!