Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randiznátok egy fiatal anyukáv...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiznátok egy fiatal anyukával,aki egyedül neveli a gyerekét ( pár éves gyerek) ?

Figyelt kérdés
Az igazi apja nemigen foglalkozik a kisgyerekkel.. És hogy 'tudathatnám' a kissé konzervatívabb szüleimmel ?
2023. máj. 22. 17:32
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
95%
En igen. Csak a gyereket ne hozzad a randikra.
2023. máj. 22. 17:37
 2/16 anonim ***** válasza:
81%

Őszintén megmondom, hogy olyan kapcsolatot ahol összeköltözünk olyat nem tudnék elviselni.

néha okés a gyerek, néha rendben vannak a 3-mas közös programok is, de örülnék ha időnként lepasszolható lenne fél napra nagyszülőkhöz...

2x voltam már együtt gyerekkel rendelkező nővel azt hittem nem lesz gond...és el tudom fogadni de nem.

2023. máj. 22. 17:38
 3/16 anonim ***** válasza:
84%
Persze. Ha a szimpátia megvan, akkor csak az számít. Csomó olyan embert ismerek, akik úgy nevelik a párjuk gyermekét, mintha a sajátjuk lenne és a gyerek is imádja az "új" apukáját és élnek boldogan. A gyerekek megérzik, ha szeretik őket és akkor nincs is velük semmi gond. Nem utolsó szempont az sem, hogy az édesanyának is sokkal könnyebb, ha jó a kapcsolat a gyerek és az új párja között. Mert gondolom egy nőnek ez nagyon nehéz helyzet lehet.
2023. máj. 22. 17:50
 4/16 anonim ***** válasza:
74%
Nőként megfordítom. Simán randiznék olyan ferfival, aki egyedül neveli a kisgyermekét. Ha szeretek valakit, elfogadok mindent, ami vele jár.
2023. máj. 22. 18:02
 5/16 anonim ***** válasza:
81%
Ha nekem is lenne gyerekem igen de, hogy nincs így nemigazán.
2023. máj. 22. 18:31
 6/16 anonim ***** válasza:
54%

7-es, csak segíteni akartam!

6#

2023. máj. 22. 19:49
 7/16 anonim ***** válasza:
85%

Te vagy a férfi, aki randizna az anyukával? Úgy értem, hogy a férfi oldal szülei konzervatívak és nekik lenne nehéz elfogadni a kisgyerekes anyukát, mint leendő családtagot?

Gondolom csak elmondanám a helyedben, hogy randizok egy nővel, akit nagyon kedvelek és van neki egy kicsi gyereke.

Ha a szüleid beleszólnak a párválasztásodba, az gáz. Ha befolyással tudnak rád lenni ezzel kapcsolatban, akkor a nő helyében vagy egyedül élnék tovább, vagy keresnék olyat, akinél ez nem gond.

2023. máj. 22. 19:52
 8/16 anonim ***** válasza:
0%

8

Segíts a kérdezőnek.

2023. máj. 22. 19:58
 9/16 anonim ***** válasza:
59%

10-es, ott segítek, ahol csak tudok!

8#

2023. máj. 22. 20:00
 10/16 anonim ***** válasza:
34%

11

Nagyon fura vagy...😬

Kérdésre visszatérve "gyerekes ha gyerekesel" randizik abból nem lehet gond. Szerintem jobban meg is értik egymást.

De én nem kezdenék kisgyerekes anyával.

2023. máj. 22. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!