Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Maximum milyen messze élővel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maximum milyen messze élővel randiznátok? Ráadásul van 2 gyerekem így amúgy se könnyű összehozni randit. Aki 1-1.5 órányira van ,szerintem messze van kicsit.

Figyelt kérdés
2023. jún. 24. 10:44
 1/8 anonim ***** válasza:
Budapestivel, én is az vagyok
2023. jún. 24. 10:46
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem a gyerek lenne kizáró ok, nem a távolság
2023. jún. 24. 10:57
 3/8 anonim ***** válasza:
31%
Akivel nem lehet spontán hirtelen ötletbol.is találkozni hanem csak állandoan fixen lebeszélt tervezett időpontokban csak, meg azt is elotte valo napokban kell egyeztetgetni aztán lemondja meg tegyuk át másik napra, meg heti 1szer látnám mint valami kollegista életű diákok egymást, bele se kezdenék semmibe. Még randira se mennék el.
2023. jún. 24. 11:42
 4/8 anonim ***** válasza:
Keressen màsz ha valami heti alkalmi partenrt akar csak.
2023. jún. 24. 11:42
 5/8 anonim ***** válasza:
*mást
2023. jún. 24. 11:43
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én "világ végén" élő, nem kelendő nő vagyok, ezen a felületen már többször megkaptam, hogy ha ennyire nem jön össze, akkor miért nem bólintok rá egy esetleges távolabbi érdeklődőre. Igazán elkeseredett vagyok, de nem, akkor sem. Max. 50 km és már az is bajos, legyen inkább 25-30 a felső határ. Számomra ennyi az élhető. 1-1,5 órányi távolság még gyerek nélkül is rémes.
2023. jún. 24. 11:55
 7/8 anonim ***** válasza:

30 km max.

Mondjuk Bp. és egy agglomerációs város, ennyit tudok elképzelni.

2023. jún. 24. 12:34
 8/8 anonim ***** válasza:

Amikor még párkereső voltam, úgy határoztam meg, hogy a legjobb az lenne, ha vagy ő is BP-n élne, vagy olyan távolságra lakjon, hogy a BP-i munkahelyem és társasági életem zavartalanul meg tudjam tartani - tehát agglomeráció, vagy picit távolabbi, mondjuk 1 órán belül levő városok jó tömegközlekedéssel. Illetve számított az is, hogy mennyire tetszene az adott város (ha esetleg nála telepedtünk volna le). Viszont nekem nincs gyermekem, úgyhogy az én helyzetem más.

Te tudod, hogy neked mennyi fér bele. Nem kell 1-1,5 órára lévőkkel ismerkedni, ha úgy érzed, hogy túl messze van, hogy működjön. Fontos kérdések szerintem, hogy pl. van-e kocsid, mert az lényegesen le tudja rövidíteni a távokat, van-e valami hely félúton, ahol esetleg picit gyakrabban tudtok találkozni, illetve van-e, aki vigyázna a gyerekekre, és mennyi időt tudnál randizással tölteni (mert ha pl. naponta fél órád jutna valakire, akkor azért nem érné meg oda-vissza napi 1 órát ingázni).

2023. jún. 24. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!