Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoknak ennyire könnyű az ismerkedés?
Figyelt kérdés
Legtöbb lánynak folymatosan vannak barátai, szakítás után is rövid időn belül lesz új. Bár nekem fura hogy ilyen hamar túl teszik magukat a szakításon. Ők inkább szerintem az új fiúval próbálják elfeledtettni a bánatot, de ez nem lehet túl jó a lelküknek. Pl volt olyan hogy tudtam a lányról hogy pár hete szakított ezért nem nyomultam rá, vártam egy kicsit, erre összejött mással. Ledöbbentem, hogy én csak neki akartam jó erre. Pedig bejöttem neki. Ennyire könnyű lenne néhány csajnak? Meg ennyire nem bírnak egyedül meglenni?2022. dec. 20. 20:13
1/5 anonim válasza:
Némelyik, nem az összes és ez nemtől független.
2/5 anonim válasza:
Akinek állandóan új barátja van, annak nem könnyű az ismerkedés, pontosabban nem megfelelő pasit nehéz találni.
4/5 anonim válasza:
Ku.rva érdekes hogy a lányoknak valahogy folyamatosan van valakijük, nem kell nekik egy nap sem hogy tultegyék magukat az exükön, a fiúknak meg sosincs senkijük, évekig próbálkoznak és még vissza se köszönnek nekik, aztán 30 évesen is szüzek még.
A világkép ami ezen az oldalon le van festve, elég torz.
5/5 anonim válasza:
Francokat. Nekem baromira nem volt könnyű sosem. Regisztráltam különböző appokra egysem jött be sosem,ha leírtam hogy komolyat keresek nem is írtak többé,semmibe néztek,volt valami filléres drogos s**fej aki valami rossz társaságba akart belekeverni,szerencsére engem sosem tudtak befolyásolni. Messze vannak,nem gondolja komolyan egysem csak szórakoznak,tekergő csavargók,meg a franc se tudja melyik milyen. Voltam szórakozóhelyeken ott vagy oda sem jöttek vagy szintén a lezűlött alkoholista senkiházik jöttek oda aztán le is léptem,már nem is járok olyan helyekre. De közben rájöttem nekem ezt az életet szánta a sors hogy egyedül legyek önálló a saját talpamon tudjak megállni kapcsolat nélkül,mert képes vagyok erre. Kapcsolatok egy idő után véget érnek,tönkre megy az ember mentálisan nincs értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!