Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kövér srácként mit kellene másképp csinálnom, hogy tovább jussak a lányoknál a beszélgetésen?
Tavaly nyár óta sokat fogytam, de még van rajtam túlsúly, viszont kezd egy kis önbizalmam lenni, ezért újra elkezdtem párt keresni. Sajnos nem vagyok túl érdekes személy, élőben nem merek csak úgy leszólítani lányokat, ezért interneten próbálkozok, ha valakivel össze is akadok, akkor egy pár napig beszélgetünk, de utána szépen lassan nem válaszolnak az üzenetemre. Azt gondolom, hogy az a probléma, hogy nem vagyok egy társaságba járó, nincsenek barátaim sem, de ez tényleg akkora probléma volna?
24/F
A probléma nem az mint hiszed.
Minden ember, írom ember... ha társat keres akkor nem szereti a túl hosszan elnyújtott ismerkedést.
Miért nem lépsz tovább, és invitálod őket személyes találkozóra?
A kummunikáció nem embertípus kérdése, hanem intelligenciáé :)
Ez igaz, de a túl gyorsat sem, különösen mivel azt az egyéjszakásra utazók szokták megtenni. Ezért egy elég komoly lutri ez, különösen, ha az ember külseje - saját érzése szerint - nem túl előnyös.
Én is szalasztottam már el lehetőséget egy olyan személlyel akivel sok jó témám volt, mert nem mertem semmit felhozni... Mert utálom a külsőm. A baj az amikor ezt kivetítem az egész világra, holott ez az én bajom. Az pedig, hogy megoldhatatlan (vagy csak nagyon "drágán" megoldható), senkit nem érdekel. Jogosan.
A csajozashoz kommunikacio kell, te ezt nem szoktad csinalni, mert nincsenek barataid. Ezt is lehet gyakorolni, mint annyi mindent.
A fogyasodhoz gratulalok! Az ott elert eredmenyek remelem onbizalmat fognak adni ahhoz, hogy most mas szinten folytasd az atalalkulasodat. Menni fog ez is, hidd el. :)
Amugy pont az a baj, hogy a verbalis kommunikacioval akarsz hatni a lanyokra, mikozben azt mondod nem erosseged. Ugye erzed, hogy ez igy boduletes ellentmondas? Eloben kene probalkoznod, mert ott nem csak a szavak szamitanak, hanem a metakommunikacio is, amit chatben nem tudsz hangulatjelekkel potolni. Szerintem batran ismerkedj eloben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!