Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az miért van, hogy egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az miért van, hogy egy férfi elhív majd elutasít egy beszélgetésen belül?

Figyelt kérdés
Van egy idősebb férfi, akivel korábban semmi kapcsolatom nem volt. Beszélgettünk és elhívott valahová, amit visszautasítottam, mert másnapra programom volt. Majd a beszélgetés végén mondtam neki, hogy találkozzunk, mire közölte, hogy én nem érdeklem őt. Egyébként hallottam, hogy kérdezősködik utánam másoktól. Most akkor ez hogy is van? Mi a véleményetek? Beijedt?

2017. okt. 4. 21:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Az idoseknek a memoriaja sem a regi, lehet hogy egyszeruen leepul.
2017. okt. 4. 21:09
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem egyszerű sértettség, dac.
2017. okt. 4. 21:09
 3/4 A kérdező kommentje:
:) Annyira nem öreg. 50 kb.
2017. okt. 4. 21:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez az önsajnálat és sértettség keveréke bosszú képében. Kb 3 éves érettségi szintjének felel meg.
2017. okt. 4. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!