Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti is eszrevettetek mar, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is eszrevettetek mar, hogy a szuz sracoknak van egy fura szaga?

Figyelt kérdés

Nem feltetlenul budos, de kicsit kellemetlen, miert lehet ez, a hormonoktol? Mert ugye szex utan valtozik a hormonhaztartas altalaban. Tobb szuz sracismerosomon is erzem, azokon, akik mar nem szuzek viszont meg sosem ereztem.

Esetleg a lanyokon is szoktak ilyet erezni a ferfiak? En lanykent nem erzem a lanyokon, gondolom ez ilyen, hogy az ellenkezo nemueken jobban erezzuk a szagokat. Viszont a sracokon mindig erzem es miota megfigyeltem az osszefuggest a sracismeroseim miatt, mar az idegen sracokrol is meg tudom mondani egy beszelgetes utan, hogy szuzek vagy sem.

2017. szept. 27. 14:47
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
100%
Fizetek 6 ezer forintot ha kiszursz a buszon
2017. szept. 27. 14:50
 2/33 anonim ***** válasza:
98%

Vadbaromsag a kobon.

Milyen hormonomtol? Szerinted a szuz fiuk nem szoktak maszturbalni?

2017. szept. 27. 14:50
 3/33 A kérdező kommentje:
A maszturbalas nem ugyanaz, tudomanyosan bizonyitott, hogy a szex megvaltoztatja a hormonhaztartast, nekem pl gyonyoru lett az arcborom az elso szex utan, pedig elotte sok patim volt, szoval gondolom kihatassal van az ember alap”szagara” is ami beinditja a kemiat.
2017. szept. 27. 14:52
 4/33 anonim ***** válasza:
100%

:D ekkora baromságot!

Mellesleg én nem csak a szűz fiúkat de még a nem szüzeket se szoktam szaglászni :P

Akiről meg nem tudom hogy szűz-e, azt pedig végképp nem! :P

2017. szept. 27. 14:54
 5/33 A kérdező kommentje:
En nem szaglaszom oket de epp eleg erosen lehet erezni egy beszelgetes kozben es nagyon jellegzetes szag.
2017. szept. 27. 14:56
 6/33 anonim ***** válasza:
92%
Szájszag?
2017. szept. 27. 15:02
 7/33 anonim ***** válasza:
98%
Milyen szert használsz? Meg tudod adni a dílered elérhetőségét? Atom cuccnak tűnik így ez alapján a kérdés alapján.
2017. szept. 27. 15:02
 8/33 anonim ***** válasza:
97%
Napi agyrém, ahogy elnézem. Te nem ugyanaz a futóbolond vagy aki ma reggel a roppant intelligens "a homo sapiens nem monogám" ámokfutást rendezte még reggel?
2017. szept. 27. 15:03
 9/33 anonim ***** válasza:
100%

elég volt csak elolvasnom a kérdést meg a válaszokat és már nagyon röhögök.

Köszi szépen ^^

2017. szept. 27. 15:07
 10/33 anonim ***** válasza:
97%
Istenem, de retardált vagy kérdező :D ne próbálj okoskodni, nem áll jól :(
2017. szept. 27. 15:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!