Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is eszrevettetek mar, hogy a szuz sracoknak van egy fura szaga?
Nem feltetlenul budos, de kicsit kellemetlen, miert lehet ez, a hormonoktol? Mert ugye szex utan valtozik a hormonhaztartas altalaban. Tobb szuz sracismerosomon is erzem, azokon, akik mar nem szuzek viszont meg sosem ereztem.
Esetleg a lanyokon is szoktak ilyet erezni a ferfiak? En lanykent nem erzem a lanyokon, gondolom ez ilyen, hogy az ellenkezo nemueken jobban erezzuk a szagokat. Viszont a sracokon mindig erzem es miota megfigyeltem az osszefuggest a sracismeroseim miatt, mar az idegen sracokrol is meg tudom mondani egy beszelgetes utan, hogy szuzek vagy sem.
Esetleg arra nem gondoltál, hogy azért szüzek még, mert igénytelenek és testszaguk van?
A párom is szűz volt, amikor megismertem, mindig nagyon jó illata volt akkor is, amikor nem volt dezodorral sem befújva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!