Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti is eszrevettetek mar, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is eszrevettetek mar, hogy a szuz sracoknak van egy fura szaga?

Figyelt kérdés

Nem feltetlenul budos, de kicsit kellemetlen, miert lehet ez, a hormonoktol? Mert ugye szex utan valtozik a hormonhaztartas altalaban. Tobb szuz sracismerosomon is erzem, azokon, akik mar nem szuzek viszont meg sosem ereztem.

Esetleg a lanyokon is szoktak ilyet erezni a ferfiak? En lanykent nem erzem a lanyokon, gondolom ez ilyen, hogy az ellenkezo nemueken jobban erezzuk a szagokat. Viszont a sracokon mindig erzem es miota megfigyeltem az osszefuggest a sracismeroseim miatt, mar az idegen sracokrol is meg tudom mondani egy beszelgetes utan, hogy szuzek vagy sem.

2017. szept. 27. 14:47
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
77%

Troll vagy.

El akarod hitetni a szuz sracokkal, hogy a nok szagrol megerzik.

2017. szept. 27. 15:56
 22/33 anonim ***** válasza:
75%
Én az ostobaságot érzem, akár az interneten keresztül is. Te bűzlesz tőle. :D
2017. szept. 27. 16:00
 23/33 anonim ***** válasza:
76%

A Szűz horoszkópú exemnek, a mostani páromhoz képest furább, rosszabb szaga (és íze is) volt. Tök komolyan!

De... Az emberek szaga más és más. Nem tartom kizártnak,hogy igazad van, de van egy kisöcsém, aki garantáltan nem volt még lánnyal, és együtt lakunk. Nem gondolom azt, hogy fura szaga lenne. Persze más mint nekünk a család nőtagjainak... Nem tudom. Lehetséges... De eddig sosem figyeltem meg, és ha igaz sem tudnám valakiről az illatából/szagából megállapítani. Én inkább a tapasztaltakat szúrom ki... Lehet a feromonok (is) játszanak közre. Arra tuti hatással van kihez vonzódsz és kihez nem... Ezt sem tartom teljesen hülyeségnek... Ki tudja, lehet benne valami... De én ebből a szemszögből még sosem gondoltam át melyik fiú\férfi ismerősömnek milyen szaga van. Dohányzok, a legtöbbjükön max a dezodort/parfümöt/öblítőt veszem észre, ha elég közel vagyok vagy ha nem spórolnak vele, a testszagukat sokszor akkor sem ha ők büdösnek érzik saját magukat, na jó, néha akkor azért már igen... A mostani páromon nem! Lehet megszoktam már vagy valami, de mikor állítja magáról, hogy izzadt és büdös, én határozottan továbbra sem tudom kellemetlennek találni a szagát, még ha kicsit véletlen érzem is... Lehet a feromonok miatt, talán csak az övé tetszik :'D

De a fiú tesómon és unokatesóim továbbra sem találom furának... De mostantól oda fogok figyelni, hátha mégis igazad van.

2017. szept. 27. 16:14
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
A tinédzser fiúkból áradó hónaljszagot szoktam érezni, de szerintem nem erre gondolsz.
2017. szept. 27. 16:33
 25/33 anonim ***** válasza:
94%
Legjobb káb.szer, ha az ember elolvas egy ilyen kérdést a GYK-en. Az agyam az nullázódott rendesen. Ilyeneket kitalálni...
2017. szept. 27. 16:40
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
A tenyerére száradt állott sperma szagot érzed.
2017. szept. 27. 16:41
 27/33 anonim ***** válasza:
5%
Nem értem, miért hordjátok le a kérdezőt. Miért ne érezhetné ezt a jellegzetes szagot? Nem vagytok a helyében.
2017. szept. 27. 16:45
 28/33 anonim ***** válasza:
94%
Nem vagyunk a helyében...szerencsére,nekünk még van valamennyi működőképes agysejtünk. :)
2017. szept. 27. 16:49
 29/33 anonim ***** válasza:
Én 2 éve amikor megismertem a páromat nem akartam elhinni róla hogy még szűz, tehát ez is bizonyítja hogy ilyen szag nem létezik.
2017. szept. 27. 17:40
 30/33 anonim ***** válasza:
59%

Igen a szaglásom, fejlettebb, mint a látásom.

A hallásom nem éppen ultrahangos, mint a denevérré, de a szaglásomra a ló nem, de a kutyám írigykedne, ha tudna.

Egyébként a "fura" kevés. Írd körül milyen az a fura...ja ne...inkább ne.

Milyen ízű a fehér szín?

Nekem a képességem, nem a szűzesség megállapítása szaglás útján. Ugye ezek kapuk:látás,szaglás,íz,hallás, tapintás.

(Van még kettő, de azt hagyjuk)

Adódhat egy olyan szokatlan képesség, ahol a kapu több információt (energiát) kaphat, ez a gyakorláson is múlhat.

Ugye vannak kutyák, akik a szag! alapján öt perccel a roham előtt jelzik a gazda felé (epilepszia), rohama lesz. A kutya izgatott lesz, ilyenkor a gazdi felveszi a bukósisakot, hogy ne verje be a fejét. A kutya (idomított, terápíás állat pl. Labrador) behozza a gumicsontját, a gazdi ráharap, és várja a flesh-t.

Személy szerint irigylem a tehetséged, én max: megvan neki. (Vérszag) nedves,e (akar-e szexet)

Ennyi, nem sok.

2017. szept. 27. 18:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!