Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni hogy egy férfi agresszív, az a "megverem a nőmet" fajta?
Milyen előjelei vannak?
Mostanában randizgatok egy pasival akiből én kinézem, de lehet csak a rossz tapasztalat miatt vagyok túl gyanakvó. (testvéremnek volt ilyen kapcsolata, amikor rájöttem, közbeakartam avatkozni mire az az állat nekem támadt). Szóval a pasi akivel találkozgatok, mindennap felhív telefonon és ha nem tudom felvenni vagy pár perc utàn lerázom valamiért, egyből átjön leellenőrizni hogy nem egy másik pasival vagyok-e. Aztán egyik nap mikor nála voltam, valakivel beszélt telefonon és olyan ideges lett hogy a falba verte az öklét... És a 3. ilyen dolog, hogy nem hagyja hogy bármiben is döntsek, múltkor mikor szó volt róla hogy hova menjünk vacsizni, épp mondani akartam a kedvenc helyemet mire ő a szavamba vágott és mondta az ötletét. Óvatosan megemlítettem neki hogy néha hagyhatnà hogy én is döntsek, de erre nevetett és a fejemet simogatva azt mondta: nem kell ilyen dolgokkal foglalkoznod, leveszem a terhet a válladról... Egyébként hozzàm mindig kedvesen szól, csak ezek a dolgok zavarnak, aludni se tudok mert ezen agyalok...
Nagyon agressziv,birtoklo paraszt.
Ha vissza tudnal utni,tuti nem vonzodna hozzad. Az ilyenek mindig a gyenge,vedtelen tipusu noket szurjak ki maguknak.
"olyan ideges lett hogy a falba verte az öklét."
komolyan megvárod, hogy téged üssön???
Kicsilány, ezek nem előjelek, hanem üvöltő bizonyítékai, hogy egy agresszív állat.
Még csak randizgattok, de már a kizárólagos tulajdonaként kezel. Mit akarsz ennél világosabb jeleket? Tudod te a választ, csak nem érdekel.
Ez imponál neked, ettől férfias, hogy erőszakos, átmegy ellenőrizni (mi van??), belever a falba (csak ideges volt...), mondani akartam a kedvenc helyemet mire ő a szavamba vágott és mondta az ötletét (nyilván tisztel és egyenlő félként kezel)???
komolyan kérdezem, hogy mit vársz, mit gondolsz a továbbiaktól, ha most még csak találkozgattok?
Divatos manapság az áldozathibáztatás kifejezés, de EZ PONT NEM AZ.
De biztos elég izmos és magas, az a biztonságérzetet nyújtó igazi férfias típus, mert te kicsit sem vagy felszínes.
(Mielőtt bárki érdeklődne, hogy a frusztráltság szól-e belőlem, megjegyzem, hogy van barátnőm, viszont volt egy lány ismerősöm, aki a kérdezőhöz hasonlóan bevonzotta az ilyen gyökereket, mert a termetben és az agresszív viselkedésben látta a férfiasság összes mibenlétét - erős a gyanúm, hogy a kérdezőnek is hasonlóan bonyolult és nem kevésbé felszínes elképzelése van erről)
A legjobb amit tehetsz, hogy AZONNAL megszakítasz vele minden kapcsolatot.
Sohasem vonzódtam az ilyen állatokhoz, sohasem volt ilyen pasim :)
Igaz amit valamelyik hozzászóló írt, a gyenge nőkhöz vonzódnak, testvérem is ilyen, de én nem :)
Csak nem tudom, hogy ezek jelek-e...De köszönöm a megerősítést, fel is hívom, hogy véget vessek.
Kedves kérdező, #7 vagyok.
Hangsúlyozom, hogy ezek nem jelek, hanem nagyon egyértelmű bizonyítékai annak, hogy az illető agresszív, "megverem a nőmet", birtokló fajta.
Mindenképpen vess véget ennek. Valószínű nem fog egykönnyen beletörődni (a fajtájából adódóan), de légy következetes és határozott.
Igazatok volt.
Felhivtam telefonon, mondtam hogy jöjjön át mert beszélni akarok vele.
Átjött, mondtam hogy nem illünk össze, ne találkozgassunk többet.
Mire ő sírva könyörgött hogy megvàltozik. Ez a papucs stílus nagyon nem jön be, mondtam is neki hogy ezzel nem ér el semmit, keressen hozzá illő nőt.
Egy ideig még próbálkozott majd belevert a falba...ideges lettem mert nem otthon van hogy ezt megteheti, mire ő: "örülj hogy nem te kaptad te r o h a d t r i b a n c." Na itt volt az a pont hogy kinyitottam az ajtót és megmondtam hogy tünjön el a házamból...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!