Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más sok férfi miért nem érti azt a kifejezést, hogy "egy nő "úgy" néz rá"? Ez azért még az átlagosakkal is előfordul évente párszor, nem?
Arra gondolok, férfiak, amikor egy nőtől olyan nézést kaptok, hogy tudjátok csak oda kellene hozzá mennetek beszélgetni, kezdeményezni és kb semmivel nem tudjátok elszúrni az ismerkedést vele, átlagosként, mert látszik a tekintetén az érdeklődés, a vonzalom irántad. A nagy szemek, a nézés.
Most lehet hogy ez valakinél hetente többször (Brad Pitt), valakinél havonta néhányszor, valakinél évente párszor történik (ha átlagos is vagy), de azért van ilyen, nem?
Ezt a tetszős nézést már ismerem középiskolás korom óta, pedig mondom én még viszonylag átlagosnak is mondanám magam kívül-belül is, az mellett, hogy milyen nőcsábász jó barátaim vannak. De évente párszor előfordul.
Hogy néz ki egy ilyen nézés?
Hogy látszik az érdeklődés?
Én szerintem ilyet még nem láttam, hogy így nézett volna rám lány :D
21/F
Velem már középiskolában volt több ilyen is. Hogy néz ki?
1. Ha állandó helyen ismeritek egymást (munkahely, iskola), akkor sokszor csinálja, ha találkoztok
2. Sokszor rajtakapod, hogy néz téged, amikor rá pillantasz akármilyen helyen
3. Nagy szemekkel néz rád, sokszor nem fogvillantósan, de azért ajkakat felhúzóan mosolyogva
4. Elkapja a tekintetét szégyellősen, aztán az később újra vissza kalandozik rád.
5. Pár percen belül egynél többször kapod rajta hogy bámul téged (pl tömegközlekedésen, iskolában, munkahelyen, sorban állva valahol, stb)
Így hirtelen ezek jutottak eszembe. De EBBŐL 1 VAGY 2 IS ELÉG, hogy megerősítse ezt a dolgot. Nyilván az összes sosem történik meg.
Lehet hogy nem akarják megkockáztatni a tévedést mert az még égőbb. Pl ha azt hiszik hogy a nő úgy néz rájuk közben meg csak tikkel a szeme vagy akaratlan szemrángatózásban szenved de a színvakoknak is szokott lenni önkéntelen szemmozgásuk.
Az a biztos ha olyan csúnya valaki mint én. Ha egy nő nem öklendezik ha rám néz akkor az már jó jel és kezdeményezek. Hehe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!