Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordul olyan, hogy a férfi teszi a nőt barátzónába?
Velem volt ilyen, a távolság miatt ajánlotta, hogy maradjunk barátok, ne sérüljünk jobban. Ez kb 2 hónapja volt, mostanában megint kicsit mintha jobban közelednénk egymáshoz, nem csak barátilag.
Szörnyű volt, de még mindig sokkal jobb, mintha teljesen eltűnt volna az életemből. Nagyszerű ember, és inkább vállaltam a fájdalmat, csak hogy további kontaktusban lehessek vele. Ritka kincs az olyan ember, mint ő. Tudom, hogy neki is nehéz ehhez a "barátsághoz" tartania magát, de talán így a legjobb, amíg nem találunk egy mindkettőnk számára jó megoldást.
Ha pedig addig ő talál valakit a környezetében aki boldoggá tudja tenni, akkor én is boldog leszek. Nekem az számít, hogy az ő élete teljes legyen és megtalálja a szerelmet, vagy velem vagy nélkülem. Boldog leszek, ha ő az lesz, bárhogy is alakuljon végül.
Komolyan mondom, ezt a tiniostobaságot.
Ha valakitől akarok valamit, de ő nem akar tőlem semmit, az mióta barátzóna?
Nem, a barátzónácskát a pasik találták ki, hogy nyávoghassanak.
Tetszik neki a nő, annak nem tetszik a pasi. Legyeskednek körülötte, hátha lesz egy gyenge pillanata, amit kihasználhatnak. Ha megmondod valakinek, hogy soha nem jössz össze vele, de azt mondja, akkor lesz a barátod, miért feltételeznél mást? Miért kombinálnál, miért hinnéd azt, hogy hazudik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!