Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan kéne csinálnom?
Figyelt kérdés
Elsőéves egyetemista vagyok. Az évfolyamon van egy gyönyörű lány, akivel csoporttársak is vagyunk. Még nem beszéltem vele élőben, de facebookon ismerősök vagyunk, mert tudunk a másikról. Szóval megismerném őt nagyon szívesen. Szerintetek azon kívül, hogy szünetekben/amikor találkozunk beszélgetek vele, hogyan lehetne közeledni felé? Nem ő az első lány az életemben, csak aki eddig a barátnőm volt, vele mindig ismertük egymást már régebb óta. Szóval kicsit tapasztalatlan vagyok az ilyen, kvázi idegenekkel való ismerkedés terén. Mindenféle tanácsot szívesen veszek! 20F2017. okt. 18. 08:17
1/1 anonim válasza:
Suliban könnyű szóba elegyedni. Először csak iskolai dolgokról kérdezz, majd ha úgy érzed, hogy megy a dolog, akkor hívd el randira. Sokáig ne várj, mert ha nagyon belehabarodsz nem lesz erőd elhívni, csak szenvedni fogsz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!