Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit kéne csinálnom, hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne csinálnom, hogyan tudnám 'megszerezni' a lányt? 15/F

Figyelt kérdés

Már lassan több mint 2 éve tetszik az egyik osztálytársam, azt kell tudni, hogy két éve 6 osztályos gimnáziumba járok, ugyan úgy mint a többi osztálytársam, és már a gólyatáborban is szemet vetettem rá.7. év végén eljutottam odáig, hosszas győzködés után, hogy elmondtam mit érzek iránta, egyben utaltam arra a kérdésre, hogy van-e nála esélyem. Erre azt a választ kaptam, hogy még mielőtt átjött volna ebbe a suliba, egy kemény szakításon ment át ami megrázta, és még nem szeretne kapcsolatot, de az érzéseimet ez nem csillapította. Aztán eljutottunk odáig hogy 8. osztálykiránduláson 'bátorság próbán' a sötétben kézen fogva sétáltunk, de sajnos úgy érzem, hogy felőle csak egy baráti kézfogás volt..Eljutottunk napjainkba, 9. osztály, lassan itt a gólyatábor, azt kell tudni, hogy minden évben az akkori 9. évfolyam kezdi az ünnepséget egy palotás tánccal, így hát idén az osztály lányai fellelkesülten rohantak párt szerezni maguknak, és nagy meglepetésemre a kiszemelt lány megkérdezte, hogy nem akarok-e táncolni, mivel neki nincs párja, persze, hogy belementem, de megint csak úgy érzem, szinte biztos hogy közömbös vagyok iránta..Rólam azt kell tudni, hogy nem vagyok pont az a kezdeményező srác, várom, hogy a csibe a számba repüljön, de mégis hogyha ránézek elönt valami, és szinte fáj, hogy nem az enyém..A rányról annyit, hogy a rombolja az önbizalmát, elhiteti magával, hogy csúnya, meg hogy ronda az alakja, a hangulata nagyon ingadozó, legtöbbször lehangolt, magába fordul, ez nagyon tetszik benne, úgy érzem felvidíthatnám, csak előtte meg kell győzzem, hogy én vagyok neki a megfelelő, ami nehéz lesz, mivel van neki egy kiszemeltje, akivel reggelente legtöbbször együtt jön suliba, de amit megtudtam, hogy a fiú tojik rá, mégis a lány kitart mellette, habár ez a napokban enyhült, tanácsomra, mostanában kerüli, hogy letesztelje, a fiúnak szüksége van-e a társaságára..De még is, úgy érzem szerelmes vagyok, mit kéne tennem, tanácsokat szeretnék kérni, ha lehet a romboló hozzászolásokat kerüljük.

Egy kezdő szerelmes.

2015. jan. 7. 21:07
 1/6 anonim ***** válasza:
A tánc a legjobb alkalom. Lágyan kell tartani, megölelni és a fülébe lehet, súgni, hogy szép vagy, vagy hogy nagyon tetszel. Nem kell rögtön szerelmet vallani, szép apránként mondogatni ezeket neki. Hidd el, teljesen biztos nem vagy neki közömbös, ha téged választott a tánchoz.Érezze a folyamatos figyelmedet, vegye észre, hogy más számodra mint a többi lány.Nem mondom, hogy azonnal a karjaidba omlik, de kedvességgel, gyengédséggel el lehet kábítani.Vegye észre, hogy más vagy mint a másik srác, de muszáj bókolni, ha azt akarod, hogy ne haverként tekintsen rád, hanem megmozduljon az agyában valami és észrevegye, hogy te is fiú vagy. Ez utóbbi hülyén hangzik, de így van. Tudja, hogy fiú vagy, de nem úgy tekint valószínűleg rád. Ne tanácsokat adj neki, hanem magadra hívd fel a figyelmét.
2015. jan. 7. 21:20
 2/6 Takacs Laszlo 15 ***** válasza:
Legyel kezdenyezo a tobbi megy magatol.Ha azok agyalsz hogy mit hogyan csak az idodet vesztegeted.
2015. jan. 8. 00:16
 3/6 anonim válasza:
Győzd le a félelmedet és férközz közelébe. Bókolj neki ha az alkalom engedi. Neki sincs önbizalma, ha a helyébe képzeled magad, jól fog esni neki a törődés és hogy van egy srác aki szemet vetett rá. Legyél türelmes vele és magaddal, húzd ki magad, végy egy mély levegőt, légy férfi.
2015. jan. 8. 15:40
 4/6 Manócska1 ***** válasza:
szerintem is jó alkalom a tánc,bókolj neki,mutasd meg hogy jobban érdekel mint a többi lány.kedveskedj,légy vele gyengéd. fontos hogy ne erőltess semmit,szépen megy majd minden ahogy kell
2015. jan. 8. 18:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Kezdemenyezz könyörgöm kérlek ! A lánynak biztos tétel mert magamból kiindulva én nem választanék olyat aki közömbös nekem de könyörgöm egy férfi tudjon dönteni és ő küldjön a lanyert neked kellett volna hívni h tancoljon veled tölts vért a kucajaba és csavard el a fejét szurkolok :)
2015. jan. 8. 21:13
 6/6 anonim ***** válasza:
* tetszik és kuzdjon
2015. jan. 8. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!