Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne csinálnom, hogyan tudnám 'megszerezni' a lányt? 15/F
Már lassan több mint 2 éve tetszik az egyik osztálytársam, azt kell tudni, hogy két éve 6 osztályos gimnáziumba járok, ugyan úgy mint a többi osztálytársam, és már a gólyatáborban is szemet vetettem rá.7. év végén eljutottam odáig, hosszas győzködés után, hogy elmondtam mit érzek iránta, egyben utaltam arra a kérdésre, hogy van-e nála esélyem. Erre azt a választ kaptam, hogy még mielőtt átjött volna ebbe a suliba, egy kemény szakításon ment át ami megrázta, és még nem szeretne kapcsolatot, de az érzéseimet ez nem csillapította. Aztán eljutottunk odáig hogy 8. osztálykiránduláson 'bátorság próbán' a sötétben kézen fogva sétáltunk, de sajnos úgy érzem, hogy felőle csak egy baráti kézfogás volt..Eljutottunk napjainkba, 9. osztály, lassan itt a gólyatábor, azt kell tudni, hogy minden évben az akkori 9. évfolyam kezdi az ünnepséget egy palotás tánccal, így hát idén az osztály lányai fellelkesülten rohantak párt szerezni maguknak, és nagy meglepetésemre a kiszemelt lány megkérdezte, hogy nem akarok-e táncolni, mivel neki nincs párja, persze, hogy belementem, de megint csak úgy érzem, szinte biztos hogy közömbös vagyok iránta..Rólam azt kell tudni, hogy nem vagyok pont az a kezdeményező srác, várom, hogy a csibe a számba repüljön, de mégis hogyha ránézek elönt valami, és szinte fáj, hogy nem az enyém..A rányról annyit, hogy a rombolja az önbizalmát, elhiteti magával, hogy csúnya, meg hogy ronda az alakja, a hangulata nagyon ingadozó, legtöbbször lehangolt, magába fordul, ez nagyon tetszik benne, úgy érzem felvidíthatnám, csak előtte meg kell győzzem, hogy én vagyok neki a megfelelő, ami nehéz lesz, mivel van neki egy kiszemeltje, akivel reggelente legtöbbször együtt jön suliba, de amit megtudtam, hogy a fiú tojik rá, mégis a lány kitart mellette, habár ez a napokban enyhült, tanácsomra, mostanában kerüli, hogy letesztelje, a fiúnak szüksége van-e a társaságára..De még is, úgy érzem szerelmes vagyok, mit kéne tennem, tanácsokat szeretnék kérni, ha lehet a romboló hozzászolásokat kerüljük.
Egy kezdő szerelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!