Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kéne csinálnom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kéne csinálnom?

Figyelt kérdés

Az lenne a problémám hogy van egy lány nagyon tetszik de láthatólag én nem érdeklem őt...

Szóval...csináljam azt mint amit a többiek mondanak beszélgessek vele és amikor már elég jóban vagyok vele akkor csókoljam meg(adok az arcára egy puszit) vagy valami vagy ti mit ajánlotok????

Aki nem jött volna rá azt akarom hogy segítsetek hogy hogyan közöljem vele hogy tetszik...

De az is elég fontos lenne hogy annyira ne égjek be!

Szóval suliba társaságban van... Nem hívhatom el mert akkor a barátnői furán néznének rám...

köszönöm!!!

2014. okt. 2. 00:06
 1/2 anonim ***** válasza:
"de láthatólag én nem érdeklem őt" ---> Csak felfogod baszni, meg hülyét csinálsz magadból.
2014. okt. 2. 00:12
 2/2 anonim ***** válasza:
Próbálj meg közeledni felé, de ha nem kölcsönös a szimpátia akkor inkább keress mást. :)
2014. okt. 2. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!