Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » :( Nem tudom: Mit kéne csináln...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

:( Nem tudom: Mit kéne csinálnom? :(

Figyelt kérdés
13 leszek. Van két srác akik egy évvel idősebbek mint én. Az egyik állandóan csajozik és azt hiszi, hogy gyűlölöm ( legalábbis eddig, mert szerintem már tudja ). A másikról nem nagyon tudom de szerintem ő nem csajozik, viszont göcsög velem pl tudja mi a nevem de direkt mindenféle hülye nevekket mondogat nekem és ő ketten legjobb haverok és a barátaik göcsögök. És azt mutatom, hogy utálom mindkettőt. Az utóbbi időben próbáltam arra koncentrálni aki nem csajozik de talán a másikat egy fokkal jobban szeretem talán azért mert régebbóta ismerem.
2014. márc. 15. 07:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem ertem! Azt nem írtad le mire szeretnél választ kapni, es többet kene írni részletesebben igy nem érteni semmit.
2014. márc. 15. 07:20
 2/5 A kérdező kommentje:
Azt szeretném megtudni hogy melyikre érdemesebb figyelmem és hogyan hódítsam meg.
2014. márc. 15. 07:34
 3/5 anonim ***** válasza:

Hagyd a fenébe mindkettőt. Majd ha eljutsz odáig, nem fogsz azon tanakodni, hogy kit válassz, hanem ez nem is lesz számodra kérdés.

Amúgy áruld már el, mi az a göcsög???

2014. márc. 15. 07:46
 4/5 anonim ***** válasza:
1 lennék! hagyd őket ne te keresd a párod! majd figyeld meg akit tényleg erdekelsz akkor majd megy o utánad! 3dok gocsor az K ocsog akar lenni csak csúnyákat nem lehet írni ;)
2014. márc. 15. 09:04
 5/5 A kérdező kommentje:
Van egy harmadik de az nem jön be annyira csak egy kicsit mert az ofiuk az mondta hogy tetszzem neki. Amúgy lehet hogy van benne valami mert hogy így visszagondolva amikor egy helység ben vagyunk az elég érdekes szokott lenni.
2014. márc. 30. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!