Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne csinálnom?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem a neten egy fiúval, elég közel kerültünk egymáshoz. Felmerült a tali, de félek, hogy mivel nem vagyok vékony megijedne, és máshogy vélekedne rólam utána!2012. júl. 25. 22:40
1/7 anonim válasza:
Képet látott,vagy azon vékonynak tűnsz?Nagyon sok a felesleg?Készítsd fel azért előre hogy teltebb vagy,nem vagy piszkafa,az is lehet hogy pont ezt a típust kedveli.
2/7 anonim válasza:
Lattatok fotokat egymasrol? Ha nem, keszulj felj egy durva csalodasra! :) Persze, az is lehet, hogy kellemes meglepetes lesz mindkettotok szamara...
3/7 anonim válasza:
neten ismerkedés = oké
ilyennel találkozni= gáz és veszélyes. nem tanácsolom.
De ha annyira akarod, előtte érdemes eldönteni, mi a célod a pasival, és ha meg akarod szerezni, meg fogod :) csak úgy állj elé, hogy én vagyok xy, ilyen vagyok, és én így vagyok tökéletes, jó csaj. ha nem tetszik, te bajod. :) nehogy megérezze, hogy bajod van magaddal, mert a kisugárzás sokkal-sokkal fontosabb főleg egy első talin :)) öltözz csinosan, ne vegyél fel passzentos felsőt, amúgy meg van olyan aki kifejezetten a dundikat szereti ;)
senki nem mondta, hogy nem zsákbamacska :D próbálkozz, ha ezt jónak látod :)
4/7 A kérdező kommentje:
Igen láttunk egymásról képet, mégis tartok tőle:/ :) Utolsó válaszoló: Nagyon sok lelket öntöttél belém, köszönöm! És nem aggódom, hogy veszélyes lenne vagy ilyesmi, mert már régóta beszélgetünk= )
2012. júl. 25. 23:09
5/7 anonim válasza:
most tényleg sok lelket öntöttem beléd, vagy iróniával mondtad? :DD
6/7 A kérdező kommentje:
Nem vicceltem! Komolyan gondoltam! =)
2012. júl. 27. 21:52
7/7 anonim válasza:
akkor nagyon örülök :) és csak magabiztosan ;) hajráá :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!