Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kéne csinálnom?
Szóval van a suliba egy csaj aki tetszik és 2 évvel alattam jár. Nem ismerjük egymást csak szemezgetni szoktunk és nemtudom hogy hogy kéne közeledni felé nem túl rámenősen, de azért facebookon se akarok ráírni mert sztem az elég béna. Szóval az így kezdésnek jó szerintetek ha szemezgetek vele sokat? Mert úgy gondoltam hogy még egy kicsit ezt csinálom, aztán még téli szünet előtt szépen alakítok valamit hogy szünetben eltudjam hívni valahova. Csak azt nemtudom hogy hogy csináljam, szóval hívjam el jégkorizni vagy inkább kávézni? Bocsi kissé hosszú lett de köszönöm szépen annak aki normális választ ad!
17/F
Szedd össze a töködet!Minél tovább halasztod,annál kevesebb lesz az önbizalmad!Képzeld csak el,mennyire leszel így vonzó a számára??
Szedd össze magad,legalább arra a 2percre!!Menj utána,ha kell,de ami a legfontosabb:minél előbb!
Nehogy aztán az legyen,hogy végignézed azt is,ahogy egy nálad bátrabb elviszi előled...22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!