Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit kéne csinálnom?
Van egy srác aki tetszik nekem és szívesen megismerném. Egy faluban lakunk, köszönünk egymásnak... de igazából még konkrétan soha nem beszéltünk. Egyszer volt olyan hogy a legjobb barátjával beszélgettem és ő is ott volt de ennyi. Ma mennek nővéremékhez segíteni és arra gondoltam hogy én is elmennék testvéremékhez és ő is ott lenne. De nem tudom mit mondjak neki?? Gondoltam odaállítok hogy hoztam egy kis süteményt vagy valami.. de nővérem sem tudja h tetszik nekem a fiú. Nem tudom mit tegyek, elmenjek egyáltalán? Nem tudom hogy én tetszek-e neki, de tényleg nem is ismerjük egymást. Nem is pont azt akarom elérni hogy jöjjünk össze, csak megismerném és szívesen beszélgetnék vele,mert tényleg aranyosnak, jófejnek tűnik,de félek attól hogy ő nem is szeretne megismerni. Nem tudom mit tegyek ? Ha el is megyek nővéremhez akkor mit mondjak neki?Mit kérdezzek tőle? Vagy hogy kezdjem el a beszélgetést?
17/L
csinosnak tartod magad miértne vághatnál bele csak figyelj oda h mondjuk legyetek egyedül!!!!
SOK SIKERT!!!
Ne legyél már ennyire besz#ari.
Beszélgessetek, akkor is, ha többen lesztek a csoportban. Mérd fel, milyen gyakran néz rád, és ha látja, hogy a szemébe nézel, mit reagál. Lesüti a szemét? Csak lazán. Hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!