Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Manapság tényleg könnyebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság tényleg könnyebb megszerezni egy diplomát az ország egyik legjobb egyetemén, mint összehozni egy randit?

Figyelt kérdés
Más is van úgy vele, hogy előbb diplomázott, mint randizott?
2014. okt. 31. 09:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem.
2014. okt. 31. 09:48
 2/11 anonim ***** válasza:
88%
Én végzős vagyok, innen már egyre nehezebb elszúrni, de nemhogy randit, még csak beszélgetést se hoztam össze idáig. Persze ez csak én vagyok. A mondás hülyeség, a dolog teljesen személyiségfüggő. Van, akinek könnyebb egy randi összehozni, mint ebédet főzni.
2014. okt. 31. 09:52
 3/11 anonim ***** válasza:

Jéé, mondasz valamit. Anno nekem is csak a diplomázás után pár hónappal lett az első komolynak mondható kapcsolatom.

(Igaz szimpla randinak titulálható történetek azért voltak előtte, de nem mentem bele semmibe...)

2014. okt. 31. 10:01
 4/11 A kérdező kommentje:

Igazából még ha csak nekem nem menne azt mondanám oké velem van a baj. Igazából eddig még nem találkoztam túl sok olyan emberrel akinek nagyon jól menne a szekér ilyen téren. (Ők is az a kb 3 ember is azt mondta, hogy csak azóta lennének nagy lehetőségeik, amióta menyasszonyuk van előtte nekik se nagyon ment.) Sok mérnök vagy tudós ismerősöm is örül, ha évente 1-2 randit összehoznak, pedig soknak közülük megvan már a karrierje stb.

Nem értem, hogy a nők miért adnak ilyen ritkán esélyt a bizonyításra. Ugyanakkor néha a hírekben olvasni egy két figuráról akik több tucat nőt is kiforgattak a vagyonukból, pedig csak szimpla csalók. Nem értem, hogy a semmirekellő csalók miért többek a nők szemében mint a rendes emberek.

2014. okt. 31. 10:09
 5/11 anonim ***** válasza:
Mert a rendes emberek unalmasak. A nők meg hülyék.
2014. okt. 31. 10:11
 6/11 Kurtz Bickle ***** válasza:
A diplomához racionális dolgok kellenek, a szerelemhez nem. Nem csak előidézni, de felkészülni is szinte lehetetlen rá.
2014. okt. 31. 10:45
 7/11 Költőnő? ***** válasza:
77%
A diplomához csak te kellesz. A randihoz nem.
2014. okt. 31. 10:51
 8/11 anonim ***** válasza:

Csóró de egész jóképű műegyetemistaként nekem sem volt sok esélyem a legjobb csajoknál, pedig nálam már korábban kialakult egy kis rutin a csajozásban (olyan gimiből jöttem, ahol jóval több volt a csaj), akik meg reál szakos gimikből jöttek haverjaim, azok meg szabályosan esetlenek voltak a csajokkal.

Aztán ahogy multinál mérnöki állásom lett, hirtelen népszerű lettem a jó csajoknál is, pl. a benti callcenteres fősuli után odakerült csajok szó szerint vadásztak a fiatal mérnökökre, különösen a vidékiek. Azzal hogy jövedelmem a korábbi pénzem (zsebpénz, év közben csak havi pár nap diákmunka, időnként heti 1-2 óra adás) 10-szeresére nőtt arányosan nőtt az önbizalmam is, és hirtelen megtapasztaltam, hogy milyen könnyen be lehet jönni a csajoknak.

2014. okt. 31. 11:20
 9/11 anonim ***** válasza:

#8 "hirtelen megtapasztaltam, hogy milyen könnyen be lehet jönni a csajoknak."

ha ha ha, tévedsz barátom. A pénzed jött be a csajoknak és nem te.

2014. okt. 31. 16:55
 10/11 anonim ***** válasza:
Tök természetesnek veszem hogy, egy férfi értékét az egzisztenciája is meghatározza, emellett még tartást is ad neki, de ez hozzászólásomból is kiderült, úgyhogy nem tévedek. De csak hogy az akkori callcenteres fősuliról frissen oda került csajokat hozzam példának, ne gondolt azt, hogy ők kétszer-háromszoros pénzesebb gengszterkedő, seftelő hülyegyerekeket számításba vettem volna.
2014. okt. 31. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!