Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene csinálnom?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Körülbelül fél éve ismertem meg húgom új lakótársát. Az első perctől tetszik nekem. Az elején egész jól elbeszégedtünk, majd hónapokig annak is örülhettem ha egyáltalán vissza köszönt. Húgom elmondása szerint nem igazán jó neki senki sem párkapcsolat szempontjából. Elvileg a külföldieket részesíti előnyben. Viszont két hónapja történt valami. Tök értelmesen el lehet vele beszélgetni, nincs kínos csend, nem kell a témán görcsölni, teljesen jól megy a dolog szerintem. Érdeklődik irántam. Viszont ketten nem voltunk sehol sem, csak a közös albérletükben beszélgettünk. Továbbá össze vannak nőve húgommal. A munkám miatt havonta egyszer szoktam menni egy éjszakára. A kérdésem az lenne, hogy érdemes lenne-e csak úgy spontán megcsókolni? Vagy hogy kellene egy szintet felljebb lépni? Van egy étterem ahova el szeretném hívni legközelebb. (Van most valaki akivel ismerkedik az interneten és egyszer találkoztak is, de valami nem stimmel a csávóval.) a segítséget előre is köszönöm!2017. júl. 23. 15:33
1/3 anonim válasza:
Hagyd, nem tűnik túl jó partinak. Jó eséllyel belehabarodnál és utólag bánnád.
3/3 anonim válasza:
Ha látod a kölcsönös szimpátiát és ha komoly,érett a lány,akkor hívd el valamerre. Akkor úgy is kiderül minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!