Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 33 éves ként próbalkozhatok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

33 éves ként próbalkozhatok a 20 éves lányoknál?

Figyelt kérdés

Saját véleményem szerint NEM!De ahogy látom a vilagot elég sok példa van rá.Nehrz eldöntenem,hogy a lánynak bele-e férek a dologba,vagy pedig élből elutasitana engem.

Véleményetek.Köszi

2020. júl. 10. 00:59
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
38%
Igen. Nekem 40 évesen vannak sikereim 22 körüli csajoknál.
2020. júl. 10. 01:12
 2/26 anonim ***** válasza:
90%
Minek neked annyi nő (lányoknál), egynél próbálkozzál, tééé :)
2020. júl. 10. 01:31
 3/26 anonim ***** válasza:
20%
Hát biztos könnyebb, mint a maguknak való, állhatatlan 30-35 körüli nőkkel
2020. júl. 10. 01:37
 4/26 anonim ***** válasza:
72%
Na, ez is megismert egy 32 évest, aki elhajtotta, mert magának való, aztán egy 33 évest, aki megcsalta, mert állhatatlan, és ennek köszönhetően mind az összesnő hülye lesz 30 fölött, pedig 29,5 évesen az összes állhatatos volt. Varázslat :))
2020. júl. 10. 02:13
 5/26 anonim ***** válasza:
83%

Próbálkozhatsz, de sok szerencsét. :D

21N

2020. júl. 10. 02:37
 6/26 anonim ***** válasza:
31%
Kérdező, simán. Mi a párommal 33/F-17/L-ként jöttünk össze ... 23 évvel ezelőt. És boldogan élünk...:)
2020. júl. 10. 03:39
 7/26 anonim ***** válasza:
75%
Barkinel probalkozhatsz, kerdes, van-e ertelme. Engem kiboritana, ha valami 10+ evvel idosebb alak nyomulna ram, de van akinek bejon. (Megjegyzem, ez ritkabb, de van ilyen. Nyilvan az elso finomabb probalkozasoknal latod, hogy vevo-e rad valaki vagy sem.)
2020. júl. 10. 04:00
 8/26 anonim ***** válasza:
17%
" mind az összesnő hülye lesz 30 fölött, pedig 29,5 évesen az összes állhatatos volt. Varázslat :))" - dehogy, szimplán az egyre türelmetlenebbül ketyegő biológiai óra... ilyenkor kezdődik az elvárástenger, hogy a férfinak legyen kész egzisztenciája meg lakása mert különben hogy szüljön gyereket... meg mihamarabb eljegyzés, esküvő a "ne lopjuk egymás idejét"... oszt halálra sértődik a hölgyemény, ha az ember szól, hogy lassitsunk már egy kicsit, és tán élvezzük kettesben az életet, aztán majd pár év múlva, ha már kiszórakoztuk magunkat, - ha jól működik a kapcsolat - majd lehet szó eljegyzésről, esküvőről, meg gyerekről is akár... és közben mormolhatod az imákat, hogy nehogy "okos nőként" arra hajtson, hogy hónapokon belül "tök véletlenül becsusszanjon" egy baba, és így kész helyzet elé legyél állítva. Jó esetben meg egy 20 év körülinek meg az a természetes, hogy építsük fel együtt a közös jövőnket, nem kész fészket + körülményeket keres, ahova minél hamarabb "tojást rakhat"
2020. júl. 10. 04:02
 9/26 A kérdező kommentje:
Engemet úgy igazán az boszabt,hogy a 30 kötüli nők nagyrészben már tönkrementek.Persze nem a természetes 10 évről beszélek,hanem hogy elhiznak,dohanyoznak,elengedik magukat.Persze a sminkelés művészetét csúcsra megtanulják.Én 30 felett jó formában vagyok.Bocs de igényem van nőies külsőre és ezt nagyon kevés bő tidja biztositani 30 körül.
2020. júl. 10. 06:38
 10/26 anonim ***** válasza:
71%

En egy rakas normalisan kinezo, igenyes 30-hoz kozelito not ismerek. Rajtam sem latszik, rendszeresen 22-nek tippelnek, de a dohanyboltos meg annyinak sem, szemelyit kell villantanom 29 evesen rendszeresen😀 Igen, dohanyzom, de ettol fuggetlenul a borapolasra figyelek, a sminket minden este lemosom, arclemoso gelt es arckremet is hasznalok. Nincs egy darab rancom sem, de ez reszben genetika is, mert anyukam is inkabb 40-nek nez ki 50 evesen.

Teny, sminkben szerintem jobban nezek ki, de ez az arcberendezesem hibaja, nem a borom allapotae, 20 evesen is jobban neztem ki sminkben, mint anelkul🤷🏼‍♀️

A noismeroseim kozott kevesebb van, aki elhizott, igenytelen, mint aki igen.

2020. júl. 10. 06:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!