Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 33 éves ként próbalkozhatok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

33 éves ként próbalkozhatok a 20 éves lányoknál?

Figyelt kérdés

Saját véleményem szerint NEM!De ahogy látom a vilagot elég sok példa van rá.Nehrz eldöntenem,hogy a lánynak bele-e férek a dologba,vagy pedig élből elutasitana engem.

Véleményetek.Köszi

2020. júl. 10. 00:59
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
35%
#19, dehogy... szerintem el tudod képzelni, hogy én miket mondhattam, ha egyszer a párom 32 éves korában szekálta szét az agyam, hogy "nem akarsz lecserélni 2 16-évesre?" Nem?:)
2020. júl. 10. 16:58
 22/26 anonim ***** válasza:
35%
#20 "Pont az ellenkezője a jellemző, a fiatal csajok szoktak szívesen beleülni a készbe, tehát nem csóró 30-asokkal jönnek össze?" - én egyáltalán nem ezt tapasztaltam... a kapcsolatunk elején konkrétan munkanélküli voltam... és igen, együtt építettünk fel a vállalkozásunkat, együtt vettük meg a lakást, együtt vettünk autót, meg amit akarsz. Szóval pont az történt, ahogy én ideálisnak elképzelem. " Ezt azzal nem tudod elkerülni,hogy a nőkre vetíted ezt, sőt, ezzel sietteted a szomorú sorsodat, lúzer." - vághatod, ki valójában a lúzer... aki bedől egy golddiggernek, meg akit meg lehet fogni "becsusszanó" babácskákkal... én egyik kategóriába sem tartozom.
2020. júl. 10. 17:05
 23/26 anonim ***** válasza:
64%
Próbálkozni kell. Nézd a celebeket, 36 éves férfi 23 éves barátnő. Nem akarom őket megnevezni. Pár hónapja jöttek össze. Hmmm?
2020. júl. 10. 19:00
 24/26 anonim ***** válasza:
20%
17 Nem tudom minek kevered ide a politikát de elég unalmas. A férfiak jó része pártállástól függetlenül szokott azért vágyni egy gyerekre, szóval óvatosan a nők basztatásával mert végül ők koppanhatnak. Ha te nem vágysz gyerekre, inkább politizálsz helyette, akkor számomra ufó vagy, biztos jó fejek az ufók csak nem egy nyelvet beszélünk.
2020. júl. 10. 21:17
 25/26 anonim ***** válasza:
61%

#24, veszettül törtem az agyam, hogy mit nézhettél politikának... jó, hát valójában a népesedéspolitika is politika, OK.

"A férfiak jó része pártállástól függetlenül szokott azért vágyni egy gyerekre, szóval óvatosan a nők basztatásával mert végül ők koppanhatnak."- én azért az ilyen kijelentésekkel óvatosan bánnék... a valóság:

"A tudatos gyermektelenség felvállalása

Kiemelendő, hogy a férfiakkal készített interjúkban sokkal markánsabban jelent

meg a tudatos gyermektelenség, mint a nőknél. A nők körében kevés olyan interjúalannyal találkoztunk, aki tudatosan nem szeretett volna gyermeket vállalni: e

kevés kivétel pedig mind a magas iskolai végzettségű, jobb társadalmi helyzetű

nők közül került ki. A férfiak nyíltabban beszéltek arról, hogy valójában soha

nem szerepelt a terveik között az apává válás. Ráadásul nemcsak a magas iskolai végzettségű férfiak fogalmazták meg ezt, hanem az alacsonyabban iskolázott

férfiak körében is találkoztunk olyannal, aki szándékosan választotta a gyermek

nélküli életet. Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy a nőkhöz képest több férfi lenne, aki nem szeretne gyermeket: lehetséges, hogy ez a különbség abból fakad, hogy a férfiak szabadabban felvállalhatják a gyermektelenség tudatos választásával kapcsolatos véleményüket nemcsak egy kérdőíves vizsgálat keretében, de egy interjús vizsgálat során is."

[link] (MTA kutatás)

Egyébként a mai "nyugati kultúrkörben" kb semmi pénzért nem vállalnék gyereket... tudniillik azért rosszat se akarok nekik. És szerencsére a páromnak is ugyanez a véleménye.

2020. júl. 10. 22:58
 26/26 A kérdező kommentje:

31F vagyok és a korombeli nők nagy százaléka hulladék.Bocsánat,de ez az igazság.Dohanyos,túlsúlyos életképpel nem rendelkező nőkre nincs szükségem.Nekem 1 tars kell,akit tudok szeretni.Nem pedig egy 2 gyerekes apolatlan anyuka aki 1-2szer már rosszul valasztott maganak férjet.

Szóval a fiatal lanyok/nőkben több a lehetőség még.Jómagam is rájuk hajtok.

2020. szept. 14. 12:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!