Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet-e egy kapcsolat, ha a lány 20 éves és a férfi 45 éves?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy van egy barátnőm, akinek megtetszett egy 25 évvel idősebb férfi és elhatározta, hogy mindenképpen összefog vele jönni. A férfinak vannak gyerekei, de már elvált. Én mindenképpen leakarom beszélni róla, mert félek, hogy csalódni fog.2020. febr. 11. 10:40
2/18 anonim válasza:
Simán lehetnek boldogok. Több hasonló pár van az isnerőseim között... :) Hagyd rájuk és támogasd a csajt ha a barátnőd...
3/18 anonim válasza:
Elképzelhető, de szerintem is valószínűbb, hogy nem lesz hosszútávú a dolog. A barátnődet meg a pasit nyilván nem ismerem, de nagy általánosságban elmondható, hogy 45 évesen azért más már az ember világnézete, mint 20 évesen. Nehéz elképzelni, hogy a szexen kívül sok közös témájuk volna, vagy hasonló életcéljaik lennének hosszú távon (pl gyerek, karrier, stb). Azért lebeszélned nem kell, tapasztalja meg ezt is, fiatal még, ennyi belefér.
4/18 anonim válasza:
Tapasztalatból mondom, hogy IGEN.
DE!
Csak érett gondolkodású lánnyal.
5/18 anonim válasza:
Nem. Semmi kozos nincs bennuk. Raadasul a kiscsaj egybol dobja a pasit amint az elkezd lottyedni...
6/18 anonim válasza:
5.-nek.
Ne a környezetedben lévő pasikból indulj ki, pl. apud. És nem minden lány te vagy.
7/18 anonim válasza:
Ugyanúgy csalódhat egy fiatalabb vagy hasonló korú férfiban is.
Nem kell lebeszélni. Ha nem fog működni, akkor úgyis vége lesz.
8/18 anonim válasza:
Közöttünk 20 év van a férjemmel. Én vagyok 22, ő 42. Neki nincs gyereke, bár felesége volt már, de igazság szerint nem számított a korunk amikor összejöttünk. Csak így alakult. Mi épp pont nem igazán érettek vagyunk, inkább gyerekesek, de nagyon sok mindenben hasonlítunk és gyerek a célunk, meg másik ház, ilyesmi. Mindenféle. Szerintem működhet, de néha nehéz bizonyos dolgok miatt. Például rosszabb a halálra gondolni. Az ismerőseim között is van egy pont ilyen korkülönbséges pár, na hát ők is nagyon cukik, szinten vannak közös dolgaik. Mi 3 éve, ők meg már pl 5 éve vannak együtt (a csaj 25, a pasi 45)
9/18 anonim válasza:
Valameddig működhet, csak próbálják meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!