Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Működhet-e egy kapcsolat, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet-e egy kapcsolat, ha a lány 20 éves és a férfi 45 éves?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy van egy barátnőm, akinek megtetszett egy 25 évvel idősebb férfi és elhatározta, hogy mindenképpen összefog vele jönni. A férfinak vannak gyerekei, de már elvált. Én mindenképpen leakarom beszélni róla, mert félek, hogy csalódni fog.

2020. febr. 11. 10:40
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
88%
Működhet. Ez tőlük függ.
2020. febr. 11. 11:08
 2/18 anonim ***** válasza:
67%
Simán lehetnek boldogok. Több hasonló pár van az isnerőseim között... :) Hagyd rájuk és támogasd a csajt ha a barátnőd...
2020. febr. 11. 11:38
 3/18 anonim ***** válasza:
82%
Elképzelhető, de szerintem is valószínűbb, hogy nem lesz hosszútávú a dolog. A barátnődet meg a pasit nyilván nem ismerem, de nagy általánosságban elmondható, hogy 45 évesen azért más már az ember világnézete, mint 20 évesen. Nehéz elképzelni, hogy a szexen kívül sok közös témájuk volna, vagy hasonló életcéljaik lennének hosszú távon (pl gyerek, karrier, stb). Azért lebeszélned nem kell, tapasztalja meg ezt is, fiatal még, ennyi belefér.
2020. febr. 11. 11:48
 4/18 anonim ***** válasza:
81%

Tapasztalatból mondom, hogy IGEN.

DE!

Csak érett gondolkodású lánnyal.

2020. febr. 11. 11:54
 5/18 anonim ***** válasza:
20%
Nem. Semmi kozos nincs bennuk. Raadasul a kiscsaj egybol dobja a pasit amint az elkezd lottyedni...
2020. febr. 11. 12:23
 6/18 anonim ***** válasza:
84%

5.-nek.

Ne a környezetedben lévő pasikból indulj ki, pl. apud. És nem minden lány te vagy.

2020. febr. 11. 12:34
 7/18 anonim ***** válasza:
70%

Ugyanúgy csalódhat egy fiatalabb vagy hasonló korú férfiban is.

Nem kell lebeszélni. Ha nem fog működni, akkor úgyis vége lesz.

2020. febr. 11. 12:46
 8/18 anonim ***** válasza:
57%
Közöttünk 20 év van a férjemmel. Én vagyok 22, ő 42. Neki nincs gyereke, bár felesége volt már, de igazság szerint nem számított a korunk amikor összejöttünk. Csak így alakult. Mi épp pont nem igazán érettek vagyunk, inkább gyerekesek, de nagyon sok mindenben hasonlítunk és gyerek a célunk, meg másik ház, ilyesmi. Mindenféle. Szerintem működhet, de néha nehéz bizonyos dolgok miatt. Például rosszabb a halálra gondolni. Az ismerőseim között is van egy pont ilyen korkülönbséges pár, na hát ők is nagyon cukik, szinten vannak közös dolgaik. Mi 3 éve, ők meg már pl 5 éve vannak együtt (a csaj 25, a pasi 45)
2020. febr. 11. 12:53
 9/18 anonim válasza:
73%
Valameddig működhet, csak próbálják meg.
2020. febr. 11. 13:02
 10/18 anonim ***** válasza:
12%
Hosszútávon semmiképpen sem
2020. febr. 11. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!