Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17-18 éves lány egy 11 évvel idősebb pasival?
Szüleim között ugyanennyi korkülönbség volt. 20 évig bírták egymással.
Keresztanyám és keri apám között szintén ennyi volt. 22 évig bírták egymással.
Nagynéném és volt férje között 18 év volt. Már nem bírták, hogy az egyikük alig múlt 40 és épp élné ki magát utoljára, a másikuk meg már 60 éves és nyugdíjba készül menni, így szintén válás lett a vége olyan 20 év után.
De például ismerek olyan 18 éves lányt is, aki tervez szétmenni 2 év után a 40 éves párjától, mert elege lett, hogy annyi baj van a vele egyidős gyerekeivel, és a volt feleségével.
Az, hogy most a 20 évet jóként élnéd meg vagy rosszként, azt te döntöd el. Mindenkire bízom annak az eldöntését, hogy vajon azért húzták ki 20 évig, mert olyan jól működött a dolog, vagy azért nem tartott tovább, mert olyan nagy a korkülönbség. Lehet az ekkora korkülönbségnek előnye/hátránya ugyanúgy.
A példáim nem mérvadóak, csupán csak kiindulási pont, hogy legyen mihez viszonyítani.
Köszi a válaszokat!
Természetesen tervezek egyetemre menni, ez alap. Viszont tulajdonképpen már most is szinte önellátóként kell működnöm, emiatt, mivel hamarabb beleszoktam a dologba nem tartanám problémának, ha 20+ évesen, fiatalon szülnék. Tudom, hogy sokaknak van ilyenkor az ,,éljük ki magunkat’’ dolog, de én elég introvertált, csendes vagyok, nem az a bulizós, vadulós típus, erre sosem volt igényem, és ha csak nem változik a személyiségem alapjaiban radikálisan, nem is lesz.
Nyilván ezek mellett is rengeteg a rizikó, de azt hiszem a válaszok alapján összességében bizakodó lehetek. Végülis elsősorban nem a bizonyosság számít, hogy örökkön örökké együtt leszünk, hanem a jelen és minden eltöltött boldog pillanat. Persze ennek ellenére, még mindig stresszelek ezeken a problémákon, amikre ti is felhívtátok a figyelmet, úgyhogy szívesen fogadok még tanácsokat, tapasztalatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!