Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet-e egy kapcsolat, ha a lány 20 éves és a férfi 45 éves?
Jövőre lesz a 20 éves házassági évfordulónk. 24 év van közöttünk.
Szerintem nem igaz, hogy azért nincs két emberben semmi közös, mert nem hasonló korúak. Akkor, akik hasonló korúak, azok hasonló érdeklődésűek is??? Pl. én most is ugyanúgy szeretek színházba járni, mint 20 éve. Nem az életkoron múlik.
Inkább az a fontos, hogy hasonlóan gondolkozzanak lényegi kérdésekben. Pl. kinek mi a fontos az életben, hogyan képzeli ez az életét. Ezekben nem árt egyezni.
Igen az egy dolog hogy 10-15 évig nagyon max müködhet a dolog, de nem túl sok olyan kapcsolatot látok hogy 40 éves nő 60 éves férfival.
Az viszont gyakori hogy egy naiv egyetemista lány kezd egy 40-45 éves elvált gyerekes férfival, aztán pár év múlva vége a kapcsolatnak. Mindenesetre hosszútávon rendkivül ritkán müködöképes a dolog akkorák a generációs különbségek és az a 40-45 éves férfi is csak ideig óráig képes tartani magát 50 felett gyorsan amortizálódnak.
Nekem volt ilyen én 45 ö 25.
10+ évig tartott, két szép gyerekkel, nem a kor, hanem a hulye családja miatt lett vége.
Azután volt még egY 23 éves, de vele csak öt év volt. Az is szép volt, de érezhető volt, hogy ebből nem lesz semmi komoly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!