Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Működhet-e egy kapcsolat, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet-e egy kapcsolat, ha a lány 20 éves és a férfi 45 éves?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy van egy barátnőm, akinek megtetszett egy 25 évvel idősebb férfi és elhatározta, hogy mindenképpen összefog vele jönni. A férfinak vannak gyerekei, de már elvált. Én mindenképpen leakarom beszélni róla, mert félek, hogy csalódni fog.

2020. febr. 11. 10:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
77%

Jövőre lesz a 20 éves házassági évfordulónk. 24 év van közöttünk.

Szerintem nem igaz, hogy azért nincs két emberben semmi közös, mert nem hasonló korúak. Akkor, akik hasonló korúak, azok hasonló érdeklődésűek is??? Pl. én most is ugyanúgy szeretek színházba járni, mint 20 éve. Nem az életkoron múlik.

Inkább az a fontos, hogy hasonlóan gondolkozzanak lényegi kérdésekben. Pl. kinek mi a fontos az életben, hogyan képzeli ez az életét. Ezekben nem árt egyezni.

2020. febr. 11. 14:52
 12/18 anonim ***** válasza:
12%
40 evesen egy no se akar egy aszott 65-70 eves ember mellett lenni.
2020. febr. 11. 15:40
 13/18 anonim ***** válasza:
21%

Igen az egy dolog hogy 10-15 évig nagyon max müködhet a dolog, de nem túl sok olyan kapcsolatot látok hogy 40 éves nő 60 éves férfival.

Az viszont gyakori hogy egy naiv egyetemista lány kezd egy 40-45 éves elvált gyerekes férfival, aztán pár év múlva vége a kapcsolatnak. Mindenesetre hosszútávon rendkivül ritkán müködöképes a dolog akkorák a generációs különbségek és az a 40-45 éves férfi is csak ideig óráig képes tartani magát 50 felett gyorsan amortizálódnak.

2020. febr. 11. 15:43
 14/18 anonim ***** válasza:
34%
A kinézet se a kortól függ. Egy csomó férfi 20, 30 évesen is lepukkant. Meg én mondjuk az embert szeretem, nem a külsejét csak. Legyen ápolt. De attól nem lesz rosszabb, hogy őszül, ráncosodik, stb.
2020. febr. 11. 17:34
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt ilyen én 45 ö 25.

10+ évig tartott, két szép gyerekkel, nem a kor, hanem a hulye családja miatt lett vége.

Azután volt még egY 23 éves, de vele csak öt év volt. Az is szép volt, de érezhető volt, hogy ebből nem lesz semmi komoly.

2020. febr. 12. 09:29
 16/18 anonim ***** válasza:
Tehát most 60+ vagy?
2020. febr. 12. 13:39
 17/18 anonim ***** válasza:
Jócskán.
2020. febr. 12. 13:53
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha szerelmes, akkor ne akadályozd meg. Ha a nő elég érett, akkor működhet.
2020. febr. 12. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!