Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy olyan kapcsolatról, ahol ekkora a korkülönbség?
A kérdés elméleti, csak kíváncsi vagyok mások véleményére.
Szóval adott egy fiú és egy lány. A lány még 18 alatt van és a fiú 5-6 évvel idősebb nála. Szerintetek mükődhet ez a kapcsolat, ha amúgy meg van a közös hang a két fél között. Vagy ezt már soknak találjátok? Ha lehet próbáljátok kicsit bővebben kifejteni, hogy mit gondoltok erről.
Aztán majd én is leírom, ha jött pár válasz.
Nem!
A lány fiatalkorú, a srác lassan diplomázik.
Annyira, de annyira más az életük.
A srác hamarosan a saját lábára áll, meló, lakás, kocsi, nők.
A lány meg, most megy fősulira, tanulás, fiúk.
Tényleg, hol laktok? Csak mert a tovább tanulás miatt nem kerül a lány más városba?
Nemsok korkülönbség.
Amennyiben eltudjatok fogadni egymást, és szeretitek, akkor nem lesz gond.
Tapasztalatból mondom, hogy működhet. A barátommal tökéletesen megvagyunk, teljesen oda vagyunk egymásért és mindent meg tudunk beszélni. Igaz, hogy más az életünk, ő már lediplomázott én még csak gimis vsgyok, de azért ez nem olyan nagy probléma. Szeretjük egymást és ez a lényeg.:))
17/L és 24/F
Attól függ, mert 18 év alatti lehet 12 éves is és ha 5 év van köztük, akkor a srác 17 éves és ezt a törvény sajnos nem bünteti. Na ez akárki akármit mond, nem normális. Mondjuk nem ez volt a kérdés, hanem az, hogy működhet-e. Végülis ez is működhet, hallottam is már ilyenről, de akkor sem normális. Aztán jönnek most a 14 évesek. Hááát... Amilyen nagylánynak képzelik magukat a 14 éves kislányok, a 19-20 éves fiúk jelentős százaléka meg amilyen éretlen, ez is simán működhet. De itt is bennem van ez a nem normális érzés. Le lehet pontozni, de szerintem nem teljesen okés, ha egy 20 éves srác egy 14 évessel van együtt.
Szerintem 16-17 éves korban már elfogadható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!