Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy férfi, akit nagyon szeretek, és nem bírom már, hogy ő ezt nem tudja, és nem viszonozza. Mit tegyek?
20 évvel idősebb nálam, csak röhögne egyet rajtam, ha elmondanám. Élettársa/felesége van.
Már legalább egy éve szeretem, egyre jobban. Mit tegyek?
Mit akarsz???
Kér ember közé beférkőzni, hogy Te "boldog" légy??? Menj a fenébe az ilyen ötleteiddel! Keress olyat, aki nem foglalt és tetszik is!!
Van pár eshetőség.
-Tényleg kinevet mert paraszt.
-Megfektet mert egy nagy paraszt.
-Megfektet majd kinevet mert egy qrva nagy paraszt.
-Visszautasít egy szöveggel amiről azt gondolja, hogy a szükségesnél nem árt többet.
De az utolsó eléggé hipotetikus.
Először is hány éves vagy? Másodszor 20 év annyira sok, hogy már kimondani is fáj, és az élettárs pedig nagyon útban lenne. Nem hiszem, hogy egy ember csak úgy megszakítaná a feleségével a kapcsolatát, azért, hogy egy 20 évvel fiatalabb lánnyal legyen. Hagyd az egészet, és keress valaki egykorút, biztos találnál olyat, aki értékeli benned a tehetséget.
Így utólag meg csak annyit, hogy egy ilyen kapcsolat inkább csak megnyomorít hosszútávon, az ilyet el kell engedni, illetve ez szerintem inkább csodálat/rajongás, mint szerelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!