Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok a legjobb barátnőmbe? Ő viszonozza legbelül? 16/l
Ez mar biztos hogy az vagyok belé.. Nem szoktam felé lépni csak a sima búcsú ölelés ami hosszabb mint csak egy sima ölelés meg érzem h erősen ölel. Ő 1 nap többször megszokott ölelni van h előről vagy van hogy hátulról. Meg van hülyeségből ez a ,,járunk" szórakozás is. Ha megkérdezik hogy leszbik vagyunk-e ő egyből mondja igen meg hogy baj-e?! Meg van hogy beleül az ölembe Stb. Viszont van barátja és nem szereti de jó lenne szakitanának igaz akkor se vallanék. Van egy olyan érzésem hogy ő is érez valamit..sokszor elgondolkodtam h vajon ha sokat inna ő is, nekem meg nem kéne annyit de hogy akkor merne-e olyat lépni vagy egy együtt töltött éjszaka. Én voltam fiúval együtt de 3 honapig tartott es utánna jöttem rá h a barátnőmet szeretem igazabol.
Mi a véleményetek? Mikkel lehetne kideríteni hogy ő is érez-e valamit? (Megfigyelések milyen jelek vannak stb)
A lányok sokszor hülyeskednek ezzel..
Én is szoktam a legjobb barátommel, pedig nekem is van baratom akit imádok.
Ez csak ilyen lányos dolog, szerintem csak jól esik, hogy törődik veled.
Amúgy az a gond ezzel az egésszel hogyha vallasz nem biztos hogy viszonozza és akkor lehet oda lesz az egész barátság.
Óvatosan kerdezgesd mi a véleménye a lány lany kapcsolatokrol őszintén meg ilyenek.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!