Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok a legjobb barátnőmbe, mit csináljak?
17 éves lány vagyok és kb egy hónapja reménytelenül szerelmes vagyok a legjobb barátnőmbe. De én ezt nem akartam:S Lehet hogy sokszor túl közel kerülünk egymáshoz, ölelések, puszi, kézfogás és ez váltotta ki nálam,de é ezt nem birom....egyszerűen kivagyok. Nincs akivel beszéljek róla, elmondani neki pedig nem akarom. Nem akarom tönkretenni az eddigi legjobb barátságom.
Mellesleg ilyen japán, korea mániás vagyok és azokban elég gyakran megjelenik a yaoi(fiúszerelem) és yuri( lány szerelem)...mindketten szeretjük őket, ez is lehet kiváltója, de én most baromira szerelmes vagyok és tényleg nem birom...mit csináljak?
Akárhányszor mellette vagyok, és hiába ölel meg még jobban akarom, és néha meg akarom csókolni...
A barátnőm elég hetero tipus szóval még jobban félek. Valljak neki? Próbáltam nem vele lenni, de csak rosszabb lett:S
Dettó helyzet. Évek óta így vagyok vele én is, és mikor megölel, vagy odabújik szorosan, akkor a legnehezebb kibírni hogy ne lépjek tovább.
Én nem mertem neki bevallani mert félek hogy annyi lesz a barátságunknak.
Mondd el neki. Mert, gondolj bele, ha mondjuk te hetero lennél, és beléd szeretne a barátnőd, neked sem tetszene hogy titokban ácsingózik rád, ölelget stb...
Lehet hogy neki te nem jössz be, undorodna tőled, ha tudná, hogy szereted...ÉS ez nem szép tőled. Ha meg bejössz neki, az tök jó lesz...
Milyen kedves kis valós történet....
Remélem sikerül megoldásra jutnotok!
Én sajnos nem tudok segíteni :(
Nekem az tetszik (NAGYON), ha két fiú szereti egymást :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!