Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes lennék a legjobb barátnőmbe?
Előre leszögezem hogy van barátom! De néha olyan fura érzéseim támadnak a legjobb barátnőm iránt.. megpróbálom leírni:
a barátom iránt: mindig mosolygok. boldog vagyok. mindig azt remélem hogy felvidíthatom vagy legalább mosolyog majd picit. ha rossz kedve van aggódok. nagyon aggódok és szeretnék segíteni neki és fáj hogy nem lehetek mellette hogy magamhoz ölelhessem , megcsókolhassam és elmondhassam hogy minden rendben lesz.
legjobb barátnőmnél: mindig boldog vagyok akkor. olyan furcsán boldog. biztonságban érzem magam mellette. olyan vidámnak . cseppet sem életuntnak. szeretem megölelni és érezni az illatát. ha megölel akkor komolyan úgy érzem hogy erős vagyok és mindent kibírok csak mert itt van nekem. szeretek vele aludni. jó mellette elaludni. néha mikor ránézek zavarodott leszek és lesmárolnám.
kérlek segítsetek!!!!! :( összevagyok zavarodva.
Mind2őt szereted.Csak a barátnőd iránt egészen más.Ott mélyebb a dolog.
Nem tudom mit lehetne tenni
Nem mondtuk,hogy szakíts :)
Maradj a barátodnál.Legyél vele több időt.A barátnőddel maradj így.De az együtt alvásokat meg ezeket mellőzd.
Lehet,hogy fordítva sül el és még jobban vágysz rá.
De próbáld meg.Ne gondolj rá így.Csak barátként
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!