Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok a legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok a legjobb barátnőmbe, mit csináljak?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok és kb egy hónapja reménytelenül szerelmes vagyok a legjobb barátnőmbe. De én ezt nem akartam:S Lehet hogy sokszor túl közel kerülünk egymáshoz, ölelések, puszi, kézfogás és ez váltotta ki nálam,de é ezt nem birom....egyszerűen kivagyok. Nincs akivel beszéljek róla, elmondani neki pedig nem akarom. Nem akarom tönkretenni az eddigi legjobb barátságom.

Mellesleg ilyen japán, korea mániás vagyok és azokban elég gyakran megjelenik a yaoi(fiúszerelem) és yuri( lány szerelem)...mindketten szeretjük őket, ez is lehet kiváltója, de én most baromira szerelmes vagyok és tényleg nem birom...mit csináljak?

Akárhányszor mellette vagyok, és hiába ölel meg még jobban akarom, és néha meg akarom csókolni...

A barátnőm elég hetero tipus szóval még jobban félek. Valljak neki? Próbáltam nem vele lenni, de csak rosszabb lett:S

2012. nov. 5. 18:34
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 anonim ***** válasza:
100%

Valld be neki.

Most a másik lány helyében lennék, és nem éreznék hasonlóan afelé, aki vallomást tesz, de fontos barátom lenne, megbeszélném vele, hogy én ezt nem úgy akarom, de ettől még fontos barát. Viszont ha ez van, azt meg a másik félnek is el kell fogadni.

Én is eléggé hetero vagyok, nem szeretem a melegeket, de az utóbbi időben a baráti köröm rávett a yaoi-k olvasására és meg is kedveltem a műfajt.

Fontos, hogy ne lerohand és hagyj neki esélyt, hogy ha nem akarja elmondhassa.

Sok sikert!

2012. dec. 9. 02:10
 12/65 anonim ***** válasza:
Azóta mi a helyzet?
2013. jan. 4. 12:44
 13/65 A kérdező kommentje:

Utolsó:

Azóta ő tök ugyan úgy viselkedik mint régen, és nem hajlandó felfogni miért nem vagyok olyan mint régen...nem vagyunk haragba, minden rendben van csak az érzéseim nem:S:) és betett nekem hogy az ikre elég sokat vigasztalt az elején..és hát....belé is beleszerettem:$

2013. jan. 8. 17:27
 14/65 anonim ***** válasza:
74%
És az ikre nem akar veled randizni?
2013. jan. 8. 18:20
 15/65 A kérdező kommentje:
Azok után, hogy tudja hogy szerelmes vagyok a tesójába...én már nem merem neki elmondani:S tény hogy közelebb állok hozzá egy picit és tudom, hogy nem menne rá a barátságunk...de akkor sem merem neki elmondani...csak álmodozok...nem tudom mit kéne csinálnom....mindenki azt mondja hogy majd elmúlik....eddig még nem múlt de reménykedem és kitartok^^
2013. jan. 11. 12:24
 16/65 anonim ***** válasza:
78%
Ne haragudj meg, hogy ezt írom, de szerintem ez nem szerelem...Talán nem kapsz elég figyelmet otthon és mivel tőlük érzed a szeretetet, azt hiszed szerelmes vagy...Elváltak a szüleid, vagy vannak kisebb tesóid, vagy valami, ami miatt nem kapsz elég figyelmet/szeretetet?? Szerintem magába a szeretetbe vagy szerelmes...vagyis nem hiszem, hogy tényleg leszbikus lennél...Majd ha megtapasztalod az igazi szerelmet, rájössz. A barátnőid meg talán melletted állnak, de valószínűleg furcsa nekik a dolog...Nekem 3 ismerősöm is van és ugyanezt élték át....abból kettőnek most FIÚbatárja van a harmadik meg most szingli..(a lényeg, hogy nem kell ezen ennyit aggódni, inkább figyelj rá, hogy ne veszítsd el a barátaidat,mint barátok...) (ez a véleményem) 21/L
2013. jan. 17. 13:15
 17/65 A kérdező kommentje:
Hát igen elváltak a szüleim három kisebb tesóm is van, de nem hiszem hogy ez a gond....eléggé önbizalomhiányos vagyok és igen szeretethiányos is gyakran:S Valahogy úgy érzem ..sokszor hogy a barátnőimtől sem kapom vissza azt amit én teszek értük...sőt...alig valamit...valamennyire igazad lehet mindenképpen...de a testi vonzódást mivel magyarázzam?
2013. jan. 17. 17:37
 18/65 anonim ***** válasza:
74%
Ahogy végigolvastam ezt a kis történetet eléggé meghatott...Mindenképpen vedd figyelembe, hogy ő barátként szeret és nem játszol akkora szerepet az életében mint ő a tiédben, de ez teljesen természetes, nem hibáztathatod...Eleve az, hogy ilyen jól fogadta/ kezeli mutatja, hogy mennyire szeret, de csak mint barátot... Írtad, hogy sokáig depis voltál úgyhogy kiszedte belőled...szerintem egy barátnőnek nagyon rossz szembenézni vele, hogy ő maga az okozója a legjobb barátnője depressziójának és szenvedésének. Mindenképpen jó, hogy elmondtad, de a legutolsó válaszból én azt szűrtem le, hogy több figyelemre vágysz tőle...Azért szerintem gondold magad a helyzetébe...én tuti nem kezelném ilyen jól, ha a legjobb bnőm ilyennel állna elém X"D És mégegy hozzáfűznivaló: Az ikrébe is beleszerettél? XD Tisztában vagy a szerelem szó jelentésével? Vagy azért vonzódsz hozzá is, mert ugyanúgy néznek ki?
2013. jan. 17. 18:17
 19/65 A kérdező kommentje:
Igen..igazad van...tudom és hálás vagyok neki! Igyekszem nem terhére lenni és megfelelni!:) Oh semmi közük egymáshoz...se külsőre se belsőre nem hasonlítanak...legfeljebb mint két testvér, de mint ikrek....elég távol állnak tőle...
2013. jan. 17. 18:41
 20/65 anonim ***** válasza:
És mindkettő iránt érzel testi vonzalmat is? Az iker mennyire hetero?
2013. jan. 18. 17:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!