Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok a legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok a legjobb barátnőmbe, mit csináljak?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok és kb egy hónapja reménytelenül szerelmes vagyok a legjobb barátnőmbe. De én ezt nem akartam:S Lehet hogy sokszor túl közel kerülünk egymáshoz, ölelések, puszi, kézfogás és ez váltotta ki nálam,de é ezt nem birom....egyszerűen kivagyok. Nincs akivel beszéljek róla, elmondani neki pedig nem akarom. Nem akarom tönkretenni az eddigi legjobb barátságom.

Mellesleg ilyen japán, korea mániás vagyok és azokban elég gyakran megjelenik a yaoi(fiúszerelem) és yuri( lány szerelem)...mindketten szeretjük őket, ez is lehet kiváltója, de én most baromira szerelmes vagyok és tényleg nem birom...mit csináljak?

Akárhányszor mellette vagyok, és hiába ölel meg még jobban akarom, és néha meg akarom csókolni...

A barátnőm elég hetero tipus szóval még jobban félek. Valljak neki? Próbáltam nem vele lenni, de csak rosszabb lett:S

2012. nov. 5. 18:34
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 anonim ***** válasza:
Amúgy szerintem az ilyen megnyilvánulások, hogy ölelés/puszi teljesen normális egy tini legjobb barátságban. A lányok nagyon gyakran így fejezik ki barátnői szeretet, pláne, amikor magányosnak érzik magukat. Sokszor ezek a legfontosabb emberi kapcsolatok ebben a korban. Szerintem jövő ilyenkorra már el is felejted majd az egészet, vagy nem tudom. De szerintem ez mondjuk úgy gyakori érzés. Vagyis hogy ez úgy kialakul a barátnők között. Vagy nem tudom, nekem is volt hasonló élményem.
2013. febr. 14. 17:37
 42/65 anonim válasza:
16%
szerelem, az autómat szerelem. Na tedd félre ezt a baromságot. Lépj túl az egészen, mert ez nem normális dolog. Valószínűleg elferdültél. Attól hogy egy olyan pillanatban amikor már nagyon kívántad kaptál egy olyan dolgot barátnődtől ami jól esik. Ez teljesen összezavart téged. Mert összekötötted a vágyad a barátnőddel. Ismerkedj fiúkkal akik megfelelnek az elvárásaidnak. Ha tőlük kapod az ölelést az majd rendbeteszi a dolgokat. Elégítsd ki magad amikor kívánod és férfira. Talán az segít átírni a vágyaid férfira. Ezeket a beteg yaoi meg yuri s*zarokat ne nézd. Csak elferdít. Van ugyan ilyen szép romantikus történet hetero is! Meg szerintem szeretnél kisgyereket majd és anya lenni. Ne cseszd el az életed. Minden jót!
2013. febr. 15. 17:21
 43/65 A kérdező kommentje:
Már minden rendben!:) ÉS van egy barátom...fiú:P...köszönöm:)
2013. febr. 15. 21:26
 44/65 anonim ***** válasza:
Akkor minden megoldódott? Már nem is teccenek? Egyébként örülök neked, vagyis, hogy továbbléptél annak nagyon.
2013. febr. 21. 17:54
 45/65 A kérdező kommentje:
Fogjuk rá! Azt azért nem mondanám hogy em tetszenek..a kisértés még megvan néha...csak lényegesen csökkent azzal hogy van egy barátom:)) KÖszi^^
2013. febr. 21. 20:47
 46/65 anonim válasza:
Arii történet és örülök h minden rendbe,de hát h hónaponta másba vagy "szerelmes.." Na mindegy! Azért sok sikert a barátodhoz! :)
2013. márc. 20. 18:15
 47/65 anonim ***** válasza:
Azóta milyen a viszonyod a legjobb barátnőddel meg a másik lánnyal?
2013. ápr. 9. 18:46
 48/65 A kérdező kommentje:
Azóta kiderült, hogy a barátnőm nem is kiváncsi rám, és még cask legjobb barátnő sem kell neki csak az hogy sokat pofázzon valaki vele. szóval egy kicsit ez a szeretetből könnyen lesz utálat és fordítva. Igazán nem akartam ezt de mostanában nem igazán érdekel már mi van vele. A másik lány...az ikre ő maradt a legjobb:) Mivel volt kapcsolatom fiúval mindkettőjükön túlléptem de a legjobb barátnőmmel (utóbbi) azért nem utasítanék vissza semmit ha ő is akarná...:)
2013. ápr. 11. 18:49
 49/65 anonim ***** válasza:
Sikerült már kiverned őket a fejedből? Milyen maradt a kapcsolatod velük?
2013. máj. 10. 19:36
 50/65 A kérdező kommentje:
Hát akit legjobban szerettem lány, vele mondjuk hogy köszönő viszonyban vagyok, de a barátsági kapcsolatunk teljesen tönkre ment :S a testvére megmaradt legjobb barátnőmnek, de neki sosem mondtam el:) Most van barátom, aki fiúból van:) De ha yaoi-s yuri-s dolgot játszunk...vagy beszélünk islyen fiú x fiú lány x lány témáról, még meg megdobban a szívem...furcsa érzése...de már nem félek, nem aggódok mert van egy nagyszerű barátom, akit meg sem érdemlek:)
2013. máj. 11. 23:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!