Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok a legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok a legjobb barátnőmbe, mit csináljak?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok és kb egy hónapja reménytelenül szerelmes vagyok a legjobb barátnőmbe. De én ezt nem akartam:S Lehet hogy sokszor túl közel kerülünk egymáshoz, ölelések, puszi, kézfogás és ez váltotta ki nálam,de é ezt nem birom....egyszerűen kivagyok. Nincs akivel beszéljek róla, elmondani neki pedig nem akarom. Nem akarom tönkretenni az eddigi legjobb barátságom.

Mellesleg ilyen japán, korea mániás vagyok és azokban elég gyakran megjelenik a yaoi(fiúszerelem) és yuri( lány szerelem)...mindketten szeretjük őket, ez is lehet kiváltója, de én most baromira szerelmes vagyok és tényleg nem birom...mit csináljak?

Akárhányszor mellette vagyok, és hiába ölel meg még jobban akarom, és néha meg akarom csókolni...

A barátnőm elég hetero tipus szóval még jobban félek. Valljak neki? Próbáltam nem vele lenni, de csak rosszabb lett:S

2012. nov. 5. 18:34
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 anonim ***** válasza:
nem esett rosszul hogy az "eddigi legjobb" barátnődet veszítetted el? nem érzed most hogy totálisan megbántad?
2013. szept. 24. 18:44
 62/65 A kérdező kommentje:
De nagyon rosszul esett, mikor közölte, hogy neki nem számít csak az olyan barátság, ahol nevetünk és beszélgetünk. Semmi más, de azóta úgy ahogy jóban vagyunk és szinte teljesen el is feljetettük, de azért hogy két évig álltatott örökké haragudni fogok...De már nem érdekes...mert megtaláltam életem szerelmét aki mindennél fontosabb!!!:)
2013. szept. 24. 19:38
 63/65 anonim ***** válasza:
Akkor a fiud lett a legjobb barátod. Van ilyen velem is ugyanez a helyzet. Csak azért hiányzik egy legjobb barátnő, de ő nem úgy gondolja. az hogy "áltatott" furcsán jön le mert szerintem csak ő máshogy defficiálta a legjobb barátnőséget. de sok szerencsét egyébként a párkapcsolatodhoz!!!!
2013. szept. 24. 20:16
 64/65 anonim ***** válasza:
*definiálta
2013. szept. 24. 20:17
 65/65 A kérdező kommentje:

Nem ő a legjobb barátom..ő a szerelmem...a legjobb barátom..barátnőm az ikertesó:)

De tudta, hogy nekem mit jelent a barátság és én mire vágyok..ha nem is szerelemben de egy sima baráti kapcsolatban és nem szólt hogy neki egyáltalán nem fontosak amik nekem...de némileg igazad lehet...

2013. szept. 24. 21:02
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!