Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok a legjobb barátnőmbe, mit csináljak?
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok és kb egy hónapja reménytelenül szerelmes vagyok a legjobb barátnőmbe. De én ezt nem akartam:S Lehet hogy sokszor túl közel kerülünk egymáshoz, ölelések, puszi, kézfogás és ez váltotta ki nálam,de é ezt nem birom....egyszerűen kivagyok. Nincs akivel beszéljek róla, elmondani neki pedig nem akarom. Nem akarom tönkretenni az eddigi legjobb barátságom.
Mellesleg ilyen japán, korea mániás vagyok és azokban elég gyakran megjelenik a yaoi(fiúszerelem) és yuri( lány szerelem)...mindketten szeretjük őket, ez is lehet kiváltója, de én most baromira szerelmes vagyok és tényleg nem birom...mit csináljak?
Akárhányszor mellette vagyok, és hiába ölel meg még jobban akarom, és néha meg akarom csókolni...
A barátnőm elég hetero tipus szóval még jobban félek. Valljak neki? Próbáltam nem vele lenni, de csak rosszabb lett:S
Még mindig megvan a barátom..3 hónaposak voltunk..és szeretnék még sok ilyen 3 hónapot:) A barátnőmékkel, ha mondhatjuk így ...teljesen rendben jött minden..vagyis majdnem:)
2013. aug. 7. 20:41
53/65 anonim válasza:
Mit jelent a majdnem?
2013. aug. 11. 10:46
54/65 A kérdező kommentje:
Hogy azért már nem vagyunk úgy összenőve, folyton beszélünk, minden nap együtt vagyunk...ez már ninsen. Bár ez most a barátom miatt is lehet. R nyilván mostanában többet figyelek:)
2013. aug. 11. 12:23
55/65 anonim válasza:
Hàt igen jó dolog is az ha van az embernek olyan akit szeret és az meg viszont szereti. Lehet hogy pont így normális a kpcsolatod a barátaiddal. A zèrt ne hanyagold el őket de a pasi ilyenkor természetesen fontosab.
2013. aug. 12. 20:48
56/65 anonim válasza:
jó tudni hogy ki lehet mászni eből a gödörből. velem is hasoló a helyzet csak még nem vagyok túl rajta. akor most már csak barátságot érzel ugye? meg bántad hogy elmontad?
2013. aug. 17. 08:08
57/65 A kérdező kommentje:
ezek szerint van hál' Istennek:) Bár felfogás és akaraterő kérdése is! Szurkolok neked, hogy minden rendben legyen!
Igen csak barátságot...azt hiszem...talán egy picit többet, de semmiképp sem vagyok már szerelmes...csak a barátomba!:)
De, nagyon bántam, hogy elmondtam...de már annyira nem. Én is tovább léptem és úgy néz ki, hogy a barátnőm sem emlegeti fel többet a dolgot:)
2013. aug. 17. 10:09
58/65 anonim válasza:
és most már ezek az ölelések meg puszik sincsenek? már mint ezek csakbazért voltak mert szerelmes voltál belé? és a másik aki tetszet, aki nem vett észre semmit. azzal ugyanaz a kapcsolatod? és a barát tudja hogy szeretted őt vagy őket. csak nem értettem hogy melyikbe voltál.
2013. aug. 17. 10:30
59/65 A kérdező kommentje:
De ölelések még vannak....puszi meg más az nincs...meg nem is találkozunk most olyan gyakran. Ők tanulnak én meg a barátommal vagyok. De mondhatjuk úgy, hogy egy átlagos barátság lett. A barátomnak nem mondtam el, hogy szerelmes voltam beléjük..leginkább az idősebbik ikerbe. (Mert ugye ikrek. A fiatalabbik ikerrel ugyan olyan a kapcsolatom, mert neki semmit nem mondtam:)) Nem is hiszem, hogy el fogom mondani, mert elég előitéletes azokkal, akik a saját nemükhöz vonzódnak:/
2013. aug. 17. 11:54
60/65 anonim válasza:
Végülis a végközvetkeztetés hogy nem is szerelmes voltál???
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!