Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok a legjobb barátnőmbe, mit csináljak?
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok és kb egy hónapja reménytelenül szerelmes vagyok a legjobb barátnőmbe. De én ezt nem akartam:S Lehet hogy sokszor túl közel kerülünk egymáshoz, ölelések, puszi, kézfogás és ez váltotta ki nálam,de é ezt nem birom....egyszerűen kivagyok. Nincs akivel beszéljek róla, elmondani neki pedig nem akarom. Nem akarom tönkretenni az eddigi legjobb barátságom.
Mellesleg ilyen japán, korea mániás vagyok és azokban elég gyakran megjelenik a yaoi(fiúszerelem) és yuri( lány szerelem)...mindketten szeretjük őket, ez is lehet kiváltója, de én most baromira szerelmes vagyok és tényleg nem birom...mit csináljak?
Akárhányszor mellette vagyok, és hiába ölel meg még jobban akarom, és néha meg akarom csókolni...
A barátnőm elég hetero tipus szóval még jobban félek. Valljak neki? Próbáltam nem vele lenni, de csak rosszabb lett:S
Ühm igen:S....az iker..őszintén..nemtudom...ssem mertem vele erről beszélgetni....de mindenképpen vele van szorosabb kapcsolatom. Ő hagyja az ölleléseket, a puszit, az ölében ülhetek mindig..néha a simogatást is,de úgy érzem csak barátságból:/ bár nem tudom, csak nekem furi, hogy egy legjobb barát hagy ilyeneket?
2013. jan. 18. 22:02
22/65 anonim válasza:
Ő tudja, hogy te szerelmes vagy a tesójába? Mármint neki is elmondtad? Mert abban a tudatban szerintem egy barátnő is hagyna ilyeneket. mondjuk, hogy megvigasztaljon meg ilyenek, de amúgy nem tudom.
2013. jan. 19. 08:18
23/65 A kérdező kommentje:
Ühüm tudja! De mindezt napjában 50x megtesszük és folyton megjegyzk az emberek hogy ez meg az a mozdulat furi volt vagy olyan mintha együtt lennénk vagy nemtudom...és nem szokott tiltakozni...egyszer (gndolom poénból) vissza is mondta hogy a barátnője vagyok (mármint úgy)....
2013. jan. 19. 11:19
24/65 anonim válasza:
Figyelj, mi is ugyanezt csináljuk a barátnőmmel, amit te leírtál. Én is hosszú-hosszú ideig szerelmes voltam belé és ezeket a dolgokat: ölelések, bírkózások, hogy megfogja kezem, megpuszil mind mind jelként fogtam fel és úgy gondoltam hogy lesz belőle valami. De nem lett :( Szóval amit tudnék neked tanácsolni, az az hogy legyél egy kicsit konkrétabb. Beszélj vele és kérdezd meg őt az érzéseiről. Csak ne reménykedj olyan hosszú ideig mint én tettem. Pláne ilyen jelekben, mert mint látod, ez megvan más barátságokban is. Minket is volt hogy leszbiknek néztek, pont azért ahogy a barátnőm viszonyult hozzám.
Szóval én megértem a helyzetedet. Próbáld meg kideríteni hogy mit érez irántad. Hajrá :)
2013. jan. 19. 11:27
25/65 A kérdező kommentje:
Oh értem! Köszönöm a segítséget!:)
2013. jan. 19. 12:04
26/65 anonim válasza:
És az iker mennyire hetero?
2013. jan. 23. 16:43
27/65 A kérdező kommentje:
Eléggé:S És valamelyik nap megkértem távoli barátnőmet hogy kérdezze meg mi lenne ha belé is szerelmes lennék....a válasza az volt hogy mellettem maradna de rossz lenne....sooo....:S
2013. jan. 23. 17:36
28/65 anonim válasza:
Én drukkolok neked! Ha nem is lesz viszonzott, legalább tedd túl magad rajta!
2013. jan. 26. 21:52
29/65 anonim válasza:
Ismerős szituáció, énis átmentem ezen pár éve. Saját tapasztalatból egyet javasolhatok: A szerelem hamarosan elfog múlni, de ha nem vigyázol, a legeslegjobb barátnődet...barátnőidet veszíted el. Én mondjuk nem mondtam el neki, hogy szerelmes vagyok, de depressziós voltam és már nem tudtunk beszélgetni. Egy ideig még jól elvoltunk, de egyik nyáriszünet után, ő már más barátokkal volt. Tudom, hogy szeretett, de nem tudta nekem ezt elviselni. Hátmégha tudta volna, hogy szerelmes vagyok belé :S A legrosszabb akkor is az volt, mikor valamelyik nap sétáltam a városban és még csak nem is köszönt. Elveszíteni a legjobb barátnőmet százszor fájdalmasabb volt, mint minden szerelmi bánat. Nah bocsi a sok szövegelésért :)
2013. jan. 27. 18:59
30/65 A kérdező kommentje:
Sajnos nálam is kezd kialakulni ez a felállás...szeret mint barátnőjét és hiányzok neki de nem tenne értem semmit...eyre inkább másokkal van és ha a folyosón csak úgy spontán találkozunk egy köszönésnél többre em futja fészen meg már rám sem ír:S az ikrével hál isten semmi baj:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!