Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet megfogni egy 30 éves férfit, egy 20 éves lánynak?
Megismerkedtem egy férfival, aki nagyon helyes,udvarias,intelligens. Határozott, vannak tervei, tudja, mit hogyan akar az életében. És ez nekem nagyon imponáló. Egy kicsit magamra találtam az ő személyiségében. 30 éves, és mondta, hogy ő már nem vágyik trófeákra, szeretne végre valami komolyat...
Engem nem zavar a korkülönbség,inkább tetszik, hogy végre egy férfival van dolgom, és nem csak egy kisfiuval. Szerintem ez nála nem is kérdés, mondta is, hogy sokkal érettebb vagyok a koromnál.
Hogyan érjem el, hogy úgy tekintsen rám, mint lehetséges barátnő jelöltre,ne pedig egy komolytalan 20 évesre?
1.: NE akarj minden héten "bulikázni"!
2.: NE hallgass a "barinőkre" és anyádra!
3.: Okos legyél, és NE okoskodó!
4.: Ez legyen a követendő példa: [link]
Legyél te is olyan intelligens és érett, mint ő. (Azért add magad) Ha úgy érzed tudsz felnőttként viselkedni, akkor tegyél úgy és hátha észrevesz.
Ha van esélyed akkor észrevesz, ha nem akar 20 évest magának, akkor úgyse fog.
30 éves férfinek szabad akarata van. Majd megfogod, ha ő is úgy akarja. Igaz ez az általad lenézett "kisfiúkra" is, te érett nagylány.
És csak halkan jegyzem meg, minden idősebb faszi ezt a sablondumát tolja a fiatalabb lányoknak. (És minden ilyen lány elmondja magáról, hogy ő érettebb a koránál, ez is pipa.) ;D
"Hogyan érjem el, hogy úgy tekintsen rám, mint lehetséges barátnő jelöltre,ne pedig egy komolytalan 20 évesre?"
Ha ez a kérdés megfogalmazódott benned, akkor az azt jelentheti, h te sem vagy biztos benne, h nem egy komolytalan 20éves vagy.
Meg az, h "hogyan érjem el, hogy...". Ez valami játszmázás? Mert az megint azt mutatná, h komolytalan vagy. Ha nem vagy az, akkor semmi egyebet nem kell tenned, csak magadat adni. Ennyi.
Add önmagad, végül is, elmondásod szerint te egy érett, 20 éves felnőtt nő vagy.
Mi is ennyi idősek voltunk mikor összeismerkedtünk. Több éve tart a dolog, már együtt is élünk.
1) A lányok 90%-a erettebbnek gondolja magát a koránál, a többi már rájött hogy nem az.
2) Mi ertelme lenne bizonygatni, trükközni, praktikazni hogy megfelelő jelöltnek lásson? Ha nem azért szeret aki vagy, akkor elobb-utobb úgyis atlat a trukkokon és akkor fog kidobni. Ha nem illesz hozzá természetes valóban, miért illenel ha felvennél egy hamis képet? Dehogy vagy te érett, csak beulnel a jóba az idősebb pasival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!