Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 30 éves férfiak, zavarna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 éves férfiak, zavarna titeket, ha a barátnőtök nem dolgozna?

Figyelt kérdés

Van egy 30 éves férfi, aki tetszik nekem, és úgy veszem észre, hogy én is neki, mert próbált közeledni.

Én 21 éves vagyok, egyetemre járok, ösztöndíjas vagyok, de még nem dolgozom. Próbáltam keresni munkahelyet a szakmámban, de sokszor visszautasítottak.

A férfi aki tetszik, mérnök, jól keres, jelenleg doktori képzésre jár a munkája mellett. Úgy érzem, hogy ahhoz, hogy együtt legyünk, én is kellene dolgozzak.

Mondtam neki, hogy próbálkoztam cégeknél és nem jött össze, erre ő azt válaszolta, hogy ha ő egyetemista lenne, akkor nem dolgozna (utolsó évben dolgozott és megbánta).

Úgy érzem, hogy nem érdemlem meg őt, mert nincs keresetem, és félek, hogy azt gondolná, hogy ki akarom használni, pedig egyáltalán nem erdekel a pénz

2019. máj. 11. 14:19
 1/6 anonim ***** válasza:
64%
De ha mondta is, hogy megbánta meg nem dolgozna egyetem mellett, akkor szerintem nincs semmi gond. Leírásból Te nem az a lány vagyok, akit el kell tartani. Te tanulsz, hogy elérd a céljaid és jó munkahelyed legyen. Ezt egy értelmes pasi értékelni fogja és nem fogja zavarni, hogy ameddig tanulsz nincs munkád. Szóval emiatt szerintem ne aggódj.
2019. máj. 11. 14:22
 2/6 anonim ***** válasza:
50%
Túl sok a korkülönbség. Neked az egyetemsita fiúk között kéne nézelődni.
2019. máj. 11. 14:29
 3/6 anonim ***** válasza:
89%

Az, hogy közeledett, nem azt jelenti, hogy össze is akart veled jönni. Ne kombinálj ilyen korán.

Amúgy, amíg nem él együtt egy pár és nem egyiknek kell eltartania a másikat, főleg felesleges ezen agyalni. Annak meg most nem igazán vagy a közelében, hogy a barátnője legyél. Munkád majd lesz, azért tanulsz most.

2019. máj. 11. 14:36
 4/6 anonim ***** válasza:
35%

Ne légy buta!

Tanulsz, az az első! A FÉRFI meg ilyenkor támogatja a párját.

Kérdés, hogy a pasi pasi, vagy FÉRFI?

2019. máj. 11. 15:20
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
A nőknek örökké a pénzen jár az eszük. Komolyan más téma nincs mint hogy ki mennyit keres ?
2019. máj. 11. 15:44
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
Nem (ebben a szituacióban nem).
2019. máj. 11. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!