Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ha a barátnőtök 4 arab ferfival dolgozna egy gyros gyorskajáldába?
Nem zavarna titeket?
A barátnőm hamarosan dolgozni fog egy ilyen helyen, próbáljam rábeszélni hogy inkább ne menjen, vagy hagyjam? Csak ő lesz csaj 3-4 arabbal napi kb.8órát este későìg.
Ha őt nem zavarja, akkor téged miért zavar?
Ő lesz fizikailag kellemetlen helyzetben. Ha bevállalja, úgy kell neki!
Miért zavarna?
Mondjuk az tré, hogy este dolgozik, ha neked 8-16-os állásod van, kevesebb időtök lesz egymásra.
Ha en ferfi lennek, nekem alapbol valszeg nem lenne olyn csajom, aki gyrosonal dolgozik, de ez mas teszta.
2, a beteges feltekenykedeseddel lehet 1x eluzod magad mellol.
3as "nem lenne olyan csajom aki gyrosnal dolgozik" miért? Lenézed azt aki egy streetfoodon dolgozik?
Amugy nem vagyok feltekeny csak zavar, titeket nem zavarna?
De írd már le, hogy MIÉRT zavarna...
Ne aggódj, hamar megtöltik majd jó sok hússal a pitáját. :D
Hármassal meg ne törődj, mert az egy elitista picsä.
Ezt honnan szeded? Viktorka mondta vagy mi? :D
Többször jártam már arab országokban, nőként nagyon kellemes meglepetés volt, ott ezerszer jobban tartják a pasik az udvarias távolságot.
Amúgy nem értelek, azt írod, nem vagy féltékeny.. akkor mi a baj? :D
Mert legtöbben ugy gondolkodnak mint a 6os hogy biztos "megtömik" őt is.
1-es A munkatársak vele egykorú arabok lennének, miert erezne magat kellemetlenul? sőt inkabb jól érezne magát társaságukban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!